FoodisGood

מאפינס ברוקולי וגבינות שמתאים לכל המשפחה

מבחינתנו – מאפינס תמיד יעשו את העבודה! הם קלים להכנה, ניתנים לגיוון ולרוב עושים שימוש בכל מה שכבר יש לנו במקרר. הפעם נכין מאפינס ברוקולי וגבינות זריז ומוצלח שאין מי שלא אוהב – מתאים לילדים ולמבוגרים. ארוחת ערב זריזה ובריאה שמתאימה בול לאמצע שבוע!

זמן עבודה: 10 דקות | 10-12 מאפינס בינוניים

מצרכים:

  • חבילת פרחי ברוקולי קפואים, מופשרים כ-10 דקות על השיש
  • 2 ביצים
  • 3 כפות קמח
  • גביע קוטג'
  • 1/2 גביע גבינה לבנה
  • 150 גרם גבינה צהובה מגוררת (או מוצרלה)
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מסדרים עטרות נייר בתבנית שקעים למאפינס ומשמנים קלות.
  2. מערבבים ביצים, גבינות ומלח ופלפל בקערה עד לבלילה אחידה.
  3. מוסיפים את פרחי הברוקולי ומערבבים טוב טוב. ניתן לפורר את הברוקולי ולהטמיע בבלילה או לערבב בעדינות ולשמור כמה שניתן על צורת הפרחים.
  4. בעזרת כף ממלאים מבלילת המאפינס את עטרות הנייר כ-3/4 גובה השקע.
  5. אופים בתנור למשך כחצי שעה, עד שהמאפינס מזהיבים יפה.
  6. מוציאים ומצננים, נותנים למאפינס להתייצב בטמפרטורת החדר ורק לאחר מכן מחלצים מהתבנית.

עוד מתכוני מאפינס משפחתיים:

שיתוף

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.