FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

פסטה עוף ופסטו • ארוחה בקערה אחת

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
מנה משביעה עם טעם מעולה שניתן למצוא במגוון תפריטי מסעדות בישראל. מתכון לפסטה עוף ברוטב פסטו מושלמת לארוחת צהריים / ערב לכל המשפחה.

זמן עבודה: 20 דקות | 4 מנות

מצרכים:

  • חצי קילו חזה עוף חתוך לקוביות בעובי 1 ס"מ
  • 500 גרם פסטה (עדיף להשתמש בפסטה מקמח מלא)
  • סלסילת עגבניות שרי חתוכות לחצי (כ-2 כוסות מלאות)
  • 3/4 כוס רוטב פסטו מוכן (קליק למתכון לרוטב פסטו ביתי)

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות
    בקערה גדולה מערבבים את קוביות חזה העוף עם שמן, מלח ופלפל.
  2. מסדרים את חזה העוף המתובל על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בנדיבות ואופים את קוביות חזה העוף כ-10 דקות, הופכים צד וממשיכים באפייה עוד כ-6 דקות. במקום אפיית חזה העוף בתנור אפשר לטגן
  3. במחבת עם שמן מכל הצדדים, טיגון טוב עד שהעוף מוכן.
  4. בינתיים מכינים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
  5. בקערה גדולה מערבבים את הפסטה המוכנה עם קוביות חזה העוף המוכנות, עגבניות שרי ורוטב הפסטו. מערבבים היטב כך שהרוטב מצפה את כל מרכיבי המנה.
    בתאבון!

עוד מתכוני עוף מעניינים

עוד מתכוני פסטה נהדרים

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email