מנה משביעה עם טעם מעולה שניתן למצוא במגוון תפריטי מסעדות בישראל. מתכון לפסטה עוף ברוטב פסטו מושלמת לארוחת צהריים / ערב לכל המשפחה.
זמן עבודה: 20 דקות | 4 מנות
מצרכים:
- חצי קילו חזה עוף חתוך לקוביות בעובי 1 ס"מ
- 500 גרם פסטה (עדיף להשתמש בפסטה מקמח מלא)
- סלסילת עגבניות שרי חתוכות לחצי (כ-2 כוסות מלאות)
- 3/4 כוס רוטב פסטו מוכן (קליק למתכון לרוטב פסטו ביתי)
הוראות הכנה:
- מחממים תנור ל-200 מעלות
בקערה גדולה מערבבים את קוביות חזה העוף עם שמן, מלח ופלפל. - מסדרים את חזה העוף המתובל על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בנדיבות ואופים את קוביות חזה העוף כ-10 דקות, הופכים צד וממשיכים באפייה עוד כ-6 דקות. במקום אפיית חזה העוף בתנור אפשר לטגן
- במחבת עם שמן מכל הצדדים, טיגון טוב עד שהעוף מוכן.
- בינתיים מכינים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
- בקערה גדולה מערבבים את הפסטה המוכנה עם קוביות חזה העוף המוכנות, עגבניות שרי ורוטב הפסטו. מערבבים היטב כך שהרוטב מצפה את כל מרכיבי המנה.
בתאבון!