מתכון לרוטב פסטו ביתי

על ידי Suzy Elbaz  

רוטב פסטו פשוט וקל להכנה שמתאים לסלט, כרוטב לפסטה או אפילו על פרוסת לחם עם גבינה מלוחה. פסטו פרווה (ללא פרמז'ן) שמחזיק טרי לשבועיים, טעים ובריא - בתאבון!

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 10 דקות
  • 10 דקות

    10 דקות

מצרכים למתכון

1 צרור בזיליקום

6 שיני שום

60 גרם צנוברים

1/2 כוס חד"פ שמן זית

1 כף מלח

הוראות הכנה

את עלי הבזיליקום שוטפים היטב ומסננים.

מעבירים את הבזיליקום למעבד מזון ומרסקים עם השום, הצנוברים והשמן.

מוסיפים את המלח - מתחילים בכמות קטנה, מערבבים וטועמים, מוסיפים מלח לפי הטעם.

זה הכל - בתאבון.

רוטב הפסטו מעולה כתוספת לפסטה, על פרוסה עם גבינה מלוחה או לסלט.
הרוטב מחזיק בצנצנת אטומה עד שבועיים.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

תמר טריגרמן

06/02/2018

הפסטו יצא ממש טעים אני אישית שמה בצנצנת ומקפיאה כך שנשאר לי תמיד

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00