FoodisGood

כרוב ניצנים צרוב במחבת • פריך, ממכר וסופר בריא

כרוב ניצנים יכול להיות נשנוש פריך וממכר! הוא מלא בערכים תזונתיים, וויטמינים ומינרלים חשובים. את הירק הנפלא והמיוחד הזה מכינים ממש בקלות!

מתכון לכרוב ניצנים במחבת

זמן הכנה: 5 דק' | זמן בישול: 15 דק' | סה"כ: 20 דק'

מצרכים:

  • 350 גרם כרוב ניצנים טרי
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/3 כוס מים
  • 1 כף חומץ בלסמי או מיץ לימון

הוראות הכנה:

  1. מסירים את קצוות ועלים ראשונים ושוטפים היטב, מסננים וחותכים לחצי
  2. מחממים שמן במחבת, מוסיפים כרוב, מלח ופלפל ומערבבים.
  3. משתדלים שפני הכרוב החתוך יפנה כלפי מטה ומבשלים ללא הפרעה על אש נמוכה כ – 3 דקות, עד שהם משחימים בחלק התחתון.
  4. מוסיפים מים, מכסים ומבשלים כ – 5 דקות נוספות, עד שהכרוב מתרכך מבפנים.
  5. מסירים את המכסה וממשיכים לבשל 2 דקות עד שכל המים מתאדים.
  6. מוסיפים מיץ לימון, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים מיד.
    בתאבון!

עוד מתכוני ירקות פריכים:

צ'יפס קריספי • איך להכין צ'יפס מסעדות (+8 תיבולים מיוחדים)

צ’יפס רך הוא צ’יפס עצוב. למעשה, אי אפשר אפילו לקרוא לו צ’יפס, אלא מקלות תפוחי אדמה. אם אתם רוצים לשדרג ולהכין צ’יפס קריספי בדיוק כמו במסעדות, פשוט עקבו אחר ההוראות הללו להכנת צ’יפס מסעדות אמיתי, בחרו תיבול מתאים והחלו לטגן.

חזה עוף בטריאקי בקלי קלות

זה עוף בטריאקי מושלם – מתכון קל וטעים לכל המשפחה! גלו איך להכין מנה עסיסית ומלאת טעמים בשילוב רוטב טריאקי, בצל ושומשום. תוצאה שלא תפסיקו להכין.

הכנת גבינת לאבנה ביתית • מדריך מצולם

שבועות מתקרב בצעדי ענק וזה בדיוק הזמן המתאים ללמוד איך להכין גבינת לאבנה ביתית מוצלחת. אתי בן שמעון עם מדריך מצולם להכנת לאבנה ביתית וגם – 3 מתכונים להגשת הלאבנה שלכם.

5 מנות בשר טחון לשבור איתן את השגרה

כשקצת נמאס מקציצות ובולונז.. מה מכינים עם בשר טחון? הנה 5 מנות מעניינות עם בשר טחון שיעזרו לכם לגוון ועל הדרך ליהנות ממנות חדשות שמתאימות לכל המשפחה.

קיש גבינות בבצק פריך מעולה

מתכון לקיש גבינה עשיר עם מגוון סוגי גבינות בבצק פריך ביתי טעים במיוחד. השילוב של שמנת מתוקה, גבינות ותימין הופך את מלית הקיש הזאת למיוחדת בטעמה והניחוח מדהים.

דילוג לתוכן