Refresh

This website www.foodisgood.co.il/general/teriyaki-chicken-breast/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

חזה עוף בטריאקי בקלי קלות

יש דרך נכונה להכין כל מנה וזו הדרך הנכונה להכין חזה עוף בטריאקי. אל תוותרו על שלב הרתחת קוביות חזה העוף – זה מה שהופך את המנה הזאת למנצחת. מרינדת הטריאקי עוטפת את חזה העוף באופן מושלם. מומלץ להגיש לצד אורז לבן או אורז סושי.

מתכון לחזה עוף בטריאקי

מצרכים:

  • פרפר חזה עוף – קוביות
  • בצל – רצועות
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 2 כפות שומשום
  • כפית רוטב סויה
  • כף שמן זית
  • להגשה: אורז לבן או אורז סושי

הוראות הכנה:

  1. בסיר גדול מרתיחים מים וכשרותחים מבשלים בהם את קוביות חזה העוף כ-5 דקות.
  2. מסננים מהמים, מעבירים את חזה העוף לצלחת ומקררים על השיש כ-7 דקות.
  3. בקערה גדולה מערבבים את קוביות חזה העוף עם שאר מצרכי המתכון, עוטפים את הקערה בניילון נצמד ולמקרר. ניתן להכין מיד אבל מומלץ לחכות למשך שעתיים, אם לא ניתן – חכו לפחות חצי שעה.
  4. מחממים מחבת פסים או ווק, משמנים קלות ושופכים פנימה את חזה העוף עם המרינדה.
  5. מקפיצים, מערבבים ומטגנים את חזה העוף ברוטב כ-5 דקות, עד שהרוטב מסמיך ועוטף יפה את קוביות העוף.
  6. בתאבון!

מתכוני חזה עוף קלים שאסור לפספס:

דילוג לתוכן