FoodisGood

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook

קבלו מתכונים ואוספים חדשים ישירות למייל

קוביות חזה עוף בטריאקי

יש דרך נכונה להכין כל מנה וזו הדרך הנכונה להכין חזה עוף בטריאקי. אל תוותרו על שלב הרתחת קוביות חזה העוף – זה מה שהופך את המנה הזאת למנצחת. מרינדת הטריאקי עוטפת את חזה העוף באופן מושלם. מומלץ להגיש לצד אורז לבן או אורז סושי.

מתכון לחזה עוף בטריאקי

מצרכים:

  • פרפר חזה עוף – קוביות
  • בצל – רצועות
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 2 כפות שומשום
  • כפית רוטב סויה
  • כף שמן זית
  • להגשה: אורז לבן או אורז סושי

הוראות הכנה:

  1. בסיר גדול מרתיחים מים וכשרותחים מבשלים בהם את קוביות חזה העוף כ-5 דקות.
  2. מסננים מהמים, מעבירים את חזה העוף לצלחת ומקררים על השיש כ-7 דקות.
  3. בקערה גדולה מערבבים את קוביות חזה העוף עם שאר מצרכי המתכון, עוטפים את הקערה בניילון נצמד ולמקרר. ניתן להכין מיד אבל מומלץ לחכות למשך שעתיים, אם לא ניתן – חכו לפחות חצי שעה.
  4. מחממים מחבת פסים או ווק, משמנים קלות ושופכים פנימה את חזה העוף עם המרינדה.
  5. מקפיצים, מערבבים ומטגנים את חזה העוף ברוטב כ-5 דקות, עד שהרוטב מסמיך ועוטף יפה את קוביות העוף.
  6. בתאבון!

מתכוני חזה עוף קלים שאסור לפספס:

שיתוף

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *