FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

קוביות חזה עוף בטריאקי

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
יש דרך נכונה להכין כל מנה וזו הדרך הנכונה להכין חזה עוף בטריאקי. אל תוותרו על שלב הרתחת קוביות חזה העוף – זה מה שהופך את המנה הזאת למנצחת. מרינדת הטריאקי עוטפת את חזה העוף באופן מושלם. מומלץ להגיש לצד אורז לבן או אורז סושי.

מתכון לחזה עוף בטריאקי

מצרכים:

  • פרפר חזה עוף – קוביות
  • בצל – רצועות
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 2 כפות שומשום
  • כפית רוטב סויה
  • כף שמן זית
  • להגשה: אורז לבן או אורז סושי

הוראות הכנה:

  1. בסיר גדול מרתיחים מים וכשרותחים מבשלים בהם את קוביות חזה העוף כ-5 דקות.
  2. מסננים מהמים, מעבירים את חזה העוף לצלחת ומקררים על השיש כ-7 דקות.
  3. בקערה גדולה מערבבים את קוביות חזה העוף עם שאר מצרכי המתכון, עוטפים את הקערה בניילון נצמד ולמקרר. ניתן להכין מיד אבל מומלץ לחכות למשך שעתיים, אם לא ניתן – חכו לפחות חצי שעה.
  4. מחממים מחבת פסים או ווק, משמנים קלות ושופכים פנימה את חזה העוף עם המרינדה.
  5. מקפיצים, מערבבים ומטגנים את חזה העוף ברוטב כ-5 דקות, עד שהרוטב מסמיך ועוטף יפה את קוביות העוף.
  6. בתאבון!

מתכוני חזה עוף קלים שאסור לפספס:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email