FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סלט אטריות סובה ברוטב דבש וסויה

מתכון לסלט אטריות סובה. הסובה הן אטריות יפניות מיוחדות ובסלט הזה הן מוגשות עם ירקות חתוכים ובתיבול חמוץ מתוק. התיבול המיוחד מבטיח תוצאה טעימה לארוחה קלילה שמתאימה לכל שעות היום.

מתכון לסלט אטריות סובה

מצרכים:

  • 100 גרם אטריות סובה
ירקות לסלט:
  • 10 עגבניות שרי חצויות
  • 1/2 גזר מגורר
  • 1 בצל ירוק פרוס דק
מצרכים לרוטב:
  • 1/2 כף שמן
  • 1 וחצי כפות שמן שומשום
  • 1 שן שום כתושה
  • 1/4 כפית צ'ילי גרוס
  • 1 כף דבש
  • 1 וחצי כפות רוטב סויה
לקישוט הסלט:
  • 1 כף שומשום
  • צרור עלי כוסברה קצוצים

הוראות הכנה:

  1. מבשלים את האטריות על פי הוראות ההכנה שעל האריזה, מסננים, שוטפים במי ברז ומייבשים את האטריות.
  2. במחבת קטנה מחממים את השמן ושמן השומשום, מוסיפים שום וצ'ילי גרוס ומטגנים טיגון קל בלבד, עד שעולה ניחוח.
  3. מקררים מעט ומוסיפים את רוטב הסויה והדבש לשמן ומערבבים.
  4. מעבירים את האטריות לקערה, מפזרים מעל את כל הירקות החתוכים, יוצקים את הרוטב מעל, מפזרים שומשום ועלי כוסברה ומגישים.
    בתאבון!

עוד מנות מעניינות עם אטריות

דילוג לתוכן