FoodisGood

חמוצי כרובית מופלאים במינימום עבודה

ראש כרובית וכמה מצרכים פשוטים ויש לכם חמוצי כרובית פריכים וטעימים שמוכנים תוך כבר באותו היום. לאוהבי הכרובית מדובר בנשנוש הכי טעים שיש!

מתכון לכרובית מוחמצת

זמן עבודה: 10 דקות | צנצנת חמוצים בינונית

מצרכים:

  • ראש כרובית גדול
  • 2 כוסות מים
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/4 כוס חומץ
  • 1 כף מלח לימון

הוראות הכנה:

  1. את הכרובית מפרקים לפרחים קטנים ושלמים, מניחים במסגננת גדולה ושוטפים היטב מתחת לברז.
  2. בקערה גדולה מערבבים היטב את כל שאר המצרכים, מוסיפים את פרחי הכרובית ומערבבים טוב טוב.
  3. מעבירים את פרחי הכרובית לצנצנת חמוצים ושופכים פנימה את הרוטב שבקערה.
  4. סוגרים את הצנצנת ומנערים בעדינות כל שעה, החמוצים מוכנים למאכל כבר אחרי 5 שעות.

עוד ירקות מוחמצים שאנחנו אוהבים:

3 מתכוני פריטטה מומלצים לכל המשפחה

הכי כיף בפריטטה זה שתמיד אפשר לשנות ולגוון עם התוספות ולקבל מנות שונות לגמרי בכל פעם! אספנו 3 מתכונים מעולים להכנת פריטטה משפחתית, מתאים לכל השבוע!

מדריך להכנת קוסקוס מקמח תירס (ללא גלוטן)

2 מתכונים מעולים להכנת קוסקוס מקמח תירס, מתכון מהיר במיקרוגל שיוצא פשוט מושלם ומתכון לקוסקוס מקמח תירס קלאסי שמכינים בסיר. שני המתכונים קלים להכנה ובשניהם מתקבל קוסקוס רך ואוורירי, לא פחות טעים מהמקור!

דילוג לתוכן