Refresh

This website www.foodisgood.co.il/health/zucchini-soup/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מרק זוקיני קטיפתי ומוצלח

מתכון למרק זוקיני במרקם קרמי מושלם. מרק קליל וטעים כל-כך שהוא חובה לעונת הזוקיני ולתפריט ארוחות הערב בקיץ! ניתן להגיש חם או קר, בכל מקרה המרק יהיה נהדר.

זמן עבודה: 10 דקות | מרק בינוני

מצרכים:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל קטן, קצוץ דק
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 4 זוקיני – חותכים את הקצוות חצויים לאורכם, ופרוסים
  • 1/4 כוס אגוזי קשיו טבעיים
  • 3 כוסות מים רותחים + כף אבקת מרק ירקות / עוף
  • 1 כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • 2 כפות עשבי תיבול טריים קצוצים (שמיר, בזיליקום או פטרוזיליה עובדים נהדר)

הוראות הכנה:

  1. מחממים את השמן בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
  2. מוסיפים את הבצל ומטגנים 4-5 דקות, עד שהוא מתרכך. מוסיפים את השום, ומערבבים עוד דקה.
  3. מוסיפים את הזוקיני, המים (לאחר ערבוב עם אבקת מרק), הקשיו, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים כ-15 עד 20 דקות, או עד שהזוקיני רכים.
  4. מוסיפים למרק את עשבי התיבול הקצוצים ומיץ הלימון.
  5. לאחר מכן משתמשים בבלנדר מוט ידני כדי לטחון את המרק לקבלת מרקם חלק.

עוד מתכוני זוקיני מומלצים:

דילוג לתוכן