FoodisGood

לביבות זוקיני ממכרות בקלות ובמהירות

מתכון קלאסי של הכל בקערה אחת מוציא לנו ערימה של לביבות זוקיני קריספיות – לביבות שנחטפות ברגע שהן יוצאות מהמחבת! הלביבות הללו כל-כך קלות להכנה, טעימות וניתנות לגיוון עם גבינות וירק שאוהבים. מתכון מצוין לאוהבי הזוקיני ולא רק!

זמן עבודה: 10 דקות | כ-20 לביבות

מצרכים:

  • 2 תפוחי אדמה גדולים
  • 2 זוקיני גדולים וקשים
  • 1 בצל גדול
  • 1 גזר בינוני
  • 2 ביצים
  • 1/4 כפית פפריקה אדומה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור

לשדרוג הלביבות ניתן להוסיף גם:
1/2 כוס גבינת מוצרלה מגוררת / ירק קצוץ מכל סוג שאוהבים (פטרוזיליה, כוסברה, שמיר משתלב נהדר) / תבלינים שאוהבים: כמון, בהרט וכד'..

הוראות הכנה:

  1. מגרדים בצל, תפוחי אדמה, זוקיני וגזר בפומפייה, סוחטים נוזלים בין כפות הידיים ומניחים בקערה גדולה.
  2. מוסיפים לקערה את כל התבלינים, מערבבים היטב,
  3. מוסיפים ביצים ושוב מערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה.
  4. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק במחבת גדולה ורחבה ומטגנים את הלביבות, כף גדושה לכל לביבה, טיגון מכל צד עד להשחמה.
  5. מוציאים לנייר סופג ופשוט טורפים! או שמגישים לצד יוגורט וסלט טרי 😋😋😋

עוד מתכוני זוקיני שווים במיוחד:

שיתוף
WhatsApp
Facebook
Pinterest
Email
דילוג לתוכן