FoodisGood

לחם קיטו מוצלח בקלי קלות

מתכון מוצלח שמתאים לתזונה קטוגנית אבל לא רק! לחם מקמח שקדים, ללא גלוטן, בריא וטעים שמכינים בקלות במעבד מזון. הלחם יוצא במרקם אוורירי ויציב ומתאים להכנת כל כריך שתחפצו.

זמן עבודה: 15 דקות | 2 תבניות אינגליש קייק

מצרכים:

  • 1/2 קילו קמח שקדים
  • 4 ביצים
  • 2 כפות זרעי פשתן טחונים
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כוס מים פושרים
  • לשדרוג הלחם הוסיפו: 1 גבעול בצל ירוק קצוץ / חופן אגוזים קצוצים / תבלינים מיובשים (כמו טימין, כוסברה ואורגנו),

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. במעבד מזון מעבדים את כל מצרכי הלחם לכדי בלילה אחידה.
  3. מוסיפים לבלילת הלחם מה שאוהבים – בצל ירוק / אגוזים / תבלינים.. ומערבבים עם כף.
  4. מעבירים את הבלילה ל-2 תבניות אינגליש קייק מרופדות בנייר אפייה.
  5. אופים בתנור חם למשך 35 דקות.
  6. מוציאים ומקררים היטב לפני שפורסים.

*הלחם לא מתאים להקפאה.

עוד מאפי קיטו מעולים:

מאפינס שוקולד בננה בריאים (עם קמח כוסמין)

יש מאפינס שוקולד רגילים ויש מאפינס שוקולד בננה עסיסיים ובריאים! מתכון מנצח להכנת מאפינס ממכרים עם שוקולד, בננה, שוקולד צ'יפס, קמח כוסמין ועוד הרבה דברים טובים. טבעוניים? תוכלו ליהנות גם אתם מהמתכון המעולה הזה ע"י שימוש בחלב צמחי.

סלט שורשים אסייתי מנצח

חגיגת טעמים אמיתית – מתכון לסלט שורשים אסייתי ברוטב חמאת בוטנים
שיקח אתכם ישר למזרח הרחוק, עם שילוב טעמים מפתיע ומוצלח במיוחד.

קציצות ירק בתנור בקלי קלות

מגרדים, מערבבים ואופים בתנור. המתכון הקלאסי לקציצות ירק עבר כמה שינויים קטנים כדי להתאים לגרסה היותר בריאה שלו – קציצות ירק אפויות בתנור.

דילוג לתוכן