FoodisGood

פשטידת פסטה וגבינות עסיסית ב-10 דקות עבודה

אם יש דבר אחד שאנחנו, הבשלנים הביתיים, יודעים להכין, זה פסטה! הפשטידה הזאת מצויינת, קלה להכנה ועם המון גבינה לטעם מושלם. פשטידה שהיא להיט נצחי לכל המשפחה, מושלמת למשפחות גדולות. אם אתם מחפשים את המתכון הטוב ביותר לפשטידת פסטה גבינתית ומפנקת, יש לנו את כל הטיפים והטריקים שאתם צריכים כדי להפוך את המנה הזו למדהימה. אז התכוננו להוסיף אותה לתפריט ארוחות הערב השבועי שלכם.

זמן עבודה: 10 דקות | תבנית מרובעת גדולה עם שוליים גבוהים

מצרכים:

  • חבילת פסטה פנה
  • 2 כפות ממי בישול הפסטה
  • 4 כפות קמח
  • 1/4 כוס מים חמימים
  • 1 גביע גבינת קוטג'
  • 100 גרם גבינה בולגרית מגוררת
  • 50 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
  • 2 ביצים
  • עוד 50 גרם גבינת מוצרלה מגוררת לפיזור מעל הפשטידה
  • לתיבול: קמצוץ אגוז מוסקט, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה:

  1. מכינים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה, מעבירים למסננת גדולה ומניחים לה להתקרר – שומרים 2 כפות ממי הבישול של הפסטה.
  2. בקערה גדולה מערבבים פסטה מוכנה, 2 כפות מי בישול, 1/4 כוס מים חמימים, קוטג', בולגרית וצהובה.
  3. מוסיפים 2 כפות קמח ו-2 ביצים ובוחשים היטב לעיסה אחידה.
  4. יוצקים את תערובת הפשטידה לתבנית, מפזרים מעל גבינה צהובה.
  5. אופים את בתנור חם על 180 מעלות כ-40 דקות.
  6. כשהפשטידה מוכנה חשוב מאוד לצנן אותה כרבע שעה על השיש כדי שהיא תתייצב ויהיה ניתן לחתוך ממנה פרוסה יציבה.

טיפים, טריקים ושדרוגים להכנת פשטידת פסטה מושלמת

  • הפסטה – ניתן להשתמש בכל סוג פסטה שיש לכם בבית! ספגטי, ביסלי, פתיתים ואפילו פסטה מקמח מלא – הכל הולך!
  • הגבינות – בולגרית, מוצרלה וצהובה הן הבחירות הטבעיות לפשטידת פסטה אבל ניתן להחליף אותן בכל סוג גבינה קשה שאתם אוהבים או שיש בבית.
  • התיבול – אגוז מוסקט הוא לא חובה אבל מוסיף, כמו כן, ניתן להוסיף תיבול שאוהבים כמו פפריקה מתוקה, עשבי תיבול מיובשים ועוד..
  • תוספות – הפשטידה מצוינת ולא צריכה שום שדרוג אבל בהחלט אפשר להוסיף תוספות כדי לשדרג אותה עוד יותר, פטריות, זיתים, תירס, בצל ירוק – הכל הולך!

אל תפספסו! חוברת מתכוני פשטידות מנצחות >>

שיתוף
WhatsApp
Facebook
Pinterest
Email
דילוג לתוכן