FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מאפינס שוקולד בננה בריאים (עם קמח כוסמין)

יש מאפינס שוקולד רגילים ויש מאפינס שוקולד בננה עסיסיים ובריאים! מתכון מנצח להכנת מאפינס ממכרים עם שוקולד, בננה, שוקולד צ'יפס, קמח כוסמין ועוד הרבה דברים טובים. טבעוניים? תוכלו ליהנות גם אתם מהמתכון המעולה הזה ע"י שימוש בחלב צמחי.

מצרכים:

  • 1/3 כוס אבקת קקאו
  • 1/2 כוס סוכר (עדיף להשתמש בסוכר קקאו)
  • 1.5 כוסות קמח כוסמין
  • כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 1/3 כוס מים
  • 2 בננות רכות, מעוכות
  • 1/3 כוס חלב / חלב צמחי (חלב סויה / שקדים וכד'..)
  • 2 כפות שמן קוקוס (או כל שמן אחר שתבחרו)
  • 2 כפות שבבי שוקולד צ'יפס מריר
  • קורט מלח

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה גדולה מערבבים היטב את הבננות עם מים, שמן וחלב עד לכדי תערובת אחידה.
  3. בקערה נפרדת מערבבים את המצרכים היבשים – קמח, קקאו, אבקת אפייה וסודה שלתייה.
  4. מוסיפים את תערובת הבננות לקערת היבשים ומערבבים היטב עד לכדי בלילה אחידה.
  5. לבסוף, מוסיפים את שבבי השוקולד צ'יפס ומערבבים שוב.
  6. ממלאים תבנית מאפינס עד 2/3 גובה השקע ואופים למשך 18-20 דקות.
  7. מצננים על השיש כ-10 דקות ונהנים.

עוד מתכוני מאפינס שווים

עוד מתכונים מתוקים ובריאים

דילוג לתוכן