FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

לחמניות קיטו ביתיות מדהימות מ-5 מצרכים בלבד

לחמניות הקיטו האלה מדהימות! עשויות 5 מצרכים בלבד וכל-כך קלות להכנה. עשויות מקמח שקדים, גבינות וביצים. מרקם נהדר שמתאים להכנת כל כריך שאתם אוהבים ונשמרות טריות ואווריריות למשך 3 ימים. מתאימות לתזונה קטוגנית וכמובן שהלחמניות ללא גלוטן. למבוגרים וגם לילדים!

זמן עבודה: 15 דקות | 8-10 לחמניות

מצרכים:

  • 2 כוסות גבינה מגוררת מוצרלה או צ'דר
  • 1/4 כוס גבינת שמנת
  • 1.5 כוסות קמח שקדים
  • 3 ביצים
  • 1 כפית אבקת אפייה

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומניחים בצד.
  2. בקערה גדולה שמתאימה למיקרוגל מערבבים גבינה מגוררת וגבינת שמנת. מחממים במיקרוגל למשך 30 שניות, או עד שהגבינות נמסות. מוציאים מהמיקרוגל וטורפים יחד, עד לקבלת תערובת חלקה. מניחים לגבינה להתקרר מספר דקות.
  3. כשהגבינה התקררה מעט, מוסיפים פנימה קמח שקדים, אבקת אפייה ו-2 ביצים ומערבבים היטב, עד שמתקבל בצק חלק.
  4. יוצרים 10 לחמניות עגולות מהבצק. מניחים על תבנית ושומרים על רווחים בין לחמנייה ללחמנייה.
  5. טורפים ביצה ומברישים את החלק העליון של כל אחת מהלחמניות.
  6. אופים את הלחמניות במשך 25 דקות, או עד להזהבה. מגישים חם.

עוד מתכונים מומלצים לדיאטה קטוגנית:

דילוג לתוכן