FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

ממרח שוקולד קיטו ביתי • הטעם מושלם

גם בתזונה הקטוגנית ניתן ליהנות מפינוק מתוק מדי פעם, היום נשתף אתכם במתכון מצוין להכנת ממרח שוקולד קיטו ביתי, קל להכנה, מ-5 מצרכים בלבד שאפשר למרוח על לחם / לחמניות קיטו וליהנות מאוד! כל מה שצריך זה מעבד מזון טוב שיכול להתמודד עם טחינה של אגוזים.

זמן עבודה: 10 דקות | צנצנת ממרח אחת, כ-10 מנות

מצרכים:

  • 2 כוסות (220 גרם) אגוזי לוז
  • 2 כפות שמן קוקוס
  • ¼ כוס אבקת קקאו לא ממותק
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 4 כפות אריתריטול טחון

הוראות הכנה:

  1. מחממים את התנור ל-150 מעלות.
  2. מפזרים את כל אגוזי הלוז בתבנית תנור גדולה, ממקמים אותה בתחתית התנור וצולים כ-10-12 דקות.
  3. מסירים את הציפוי מהאגוזים לאחר הקלייה.
    השיטה הקלה ביותר: מעבירים את אגוזי הלוז לצנצנת גדולה הניתנת לסגירה כשהם עדיין חמים, מנערים את הצנצנת עד שרוב הקליפה מתנתקת מהאגוזים, מחזירים את אגוזי הלוז לתבנית ומסירים את הקליפות שעדיין מחוברות לאגוזים.
  4. מעבירים את אגוזי הלוז למעבד מזון, מעבדים כ-10 דקות. מגרדים את דפנות מעבד המזון מדי פעם במהלך הטחינה.
  5. מוסיפים למעבד המזון שמן קוקוס, אבקת קקאו, תמצית וניל ומלח. מעבדים הכל עד שנוצר מרקם שוקולדי סמיך וחלק.
  6. יוצקים את השוקולד לצנצנת זכוכית גדולה עם סגירה אטומה, ניתן לאחסן בטמפרטורת החדר עד שבועיים.

עוד מתכוני קיטו מעולים:

דילוג לתוכן