FoodisGood

מיני פיצה קיטו מהירה ומוצלחת

מתכון להכנת פיצה קטוגנית – פיצה אישית מהירה, ללא גלוטן, דלה בפחמימות וסופר קלה להכנה. בין אתם בוחרים בתזונת קיטו ובין אם לא – אתם חייבים לנסות את הפיצה המוצלחת הזאת. שימו לב – המתכון הזה הוא להכנת מיני פיצה קטוגנית אחת בלבד, אם תרצו להכין יותר פשוט הכפילו את כמות המצרכים בהתאם.

זמן עבודה: 10 דקות | מיני פיצה אחת (בערך בקוטר מחבת)

מצרכים:

לבצק הפיצה:

  • 1 כף קמח קוקוס
  • 20 גרם חמאה מומסת
  • 1 חלבון ביצה
  • 1 כפית גבינת שמנת למריחה
  • 1/4 כפית אבקת אפייה
  • 1 כף מוצרלה מגוררת

לציפוי:

  • 1 כף רוטב ממחית עגבניות מרוסקות טבעית
  • קצת מלח ופלפל שחור (לפי הטעם)
  • 1/4 כפית אורגנו מיובש
  • 1/3 כוס מוצרלה מגוררת
  • תוספות שאוהבים

הוראות הכנה:

  1. ממיסים חמאה במיקרוגל בקערת זכוכית בינונית.
  2. מוסיפים את שאר מצרכי הבצק וטורפים יחד עד לאיחוד.
  3. מבשלים במיקרוגל במשך 90 שניות.
  4. מוציאים מהמיקרוגל ומניחים להתקרר במשך דקה.
  5. מחממים מחבת עם כף חמאה, יוצקים פנימה את תערובת הבצק שבקערה ומטגנים כדקה וחצי מכל צד, על להבה בינונית, עד שהבצק משחים קלות.
  6. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  7. מורחים כף של עגבניות מרוסקות על גבי הבסיס, מפזרים מלח ואורגנו מיובש ומעל מפזרים תוספות שאוהבים. מעל להכל מפזרים את המוצרלה באופן שווה.
  8. אופים את הפיצה בתנור החם למשך 3-5 דקות, רק עד שהגבינה נמסה והופכת מעט קריספית.

עוד מתכוני קיטו טעימים:

שיתוף

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.