עוגיות מעמול סולת במילוי תמרים

על ידי אמנה כנעאן  

מתכון, צעד אחר צעד, להכנת עוגיות מעמול מסולת במילוי תערובת תמרים ותבלינים. עוגיות מעמול אמיתיות שניתן לעצב עם צבטית.

  • זמן עבודה: 1 שעה 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 55 דקות
  • 1 שעה 30 דקות

    25 דקות

    1 שעה 55 דקות

  • 60-70 עוגיות מעמול

מצרכים למתכון

לעוגיות מעמולים

1 קילו סולת

2 חבילות מרגרינה

2 סוכר וניל

2 כפיות מי זהר

1/2 כוס מים

1 כפית תבלין מחלב טחון

קצת פחות מרבע כפית שמרים

למילוי תמרים

700 גרם תמרים מגולענים וטחונים

1 כפית קינמון

1 כפית אניס טחון

1/2 כפית ציפורן טחון

3-4 כפות שמן

הוראות הכנה

מכינים עוגיות מעמול

מערבבים את הסולת עם מרגרינה, סוכר וסוכר וניך, עד שהמרגרינה מכסה את כל הסולת. מכסים את הקערה ומניחים ללילה שלם.

ביום השני מוסיפים את השמרים לסולת, מוסיפים גם מים ותבלים מחלב ולשים היטב עד לקבלת בצק נוח לעבודה.

מכינים מילוי תמרים

מערבבים את כל מצרכי המילוי היטב עד שהתמרים מתרככים. יוצרים כדורים קטנים יותר מכדורי הבצק.

ממלאים את העוגיות ומקשטים

מהבצק יוצרים כדורים קטנים, אותם פותחים באמצע.

לכל כדור מכניסים מילוי תמרים, סוגרים, יוצרים צורה ומקשטים בצבטית.

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות, או עד להזהבה.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00