
עוגיות מעמול סולת במילוי תמרים
על ידי אמנה כנעאן עוגיות
מתכון, צעד אחר צעד, להכנת עוגיות מעמול מסולת במילוי תערובת תמרים ותבלינים. עוגיות מעמול אמיתיות שניתן לעצב עם צבטית.
- זמן עבודה: 1 שעה 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 55 דקות
1 שעה 30 דקות
25 דקות
1 שעה 55 דקות
- 60-70 עוגיות מעמול
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
מכינים עוגיות מעמול
מערבבים את הסולת עם מרגרינה, סוכר וסוכר וניך, עד שהמרגרינה מכסה את כל הסולת. מכסים את הקערה ומניחים ללילה שלם.
ביום השני מוסיפים את השמרים לסולת, מוסיפים גם מים ותבלים מחלב ולשים היטב עד לקבלת בצק נוח לעבודה.
מכינים מילוי תמרים
מערבבים את כל מצרכי המילוי היטב עד שהתמרים מתרככים. יוצרים כדורים קטנים יותר מכדורי הבצק.
ממלאים את העוגיות ומקשטים
מהבצק יוצרים כדורים קטנים, אותם פותחים באמצע.
לכל כדור מכניסים מילוי תמרים, סוגרים, יוצרים צורה ומקשטים בצבטית.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות, או עד להזהבה.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











