FoodisGood

עוגת וופלים וקרם שוקולד כמו של פעם

על ידי סילביה פינוקים מהמטבח שלי  

עוגה נוסטלגית וטעימה במיוחד המשלבת וופלים וקרם שוקולד מענג. עוגה בטעם של פעם שילדים ומבוגרים מאוד אוהבים. קלה להכנה ואינה מצריכה הקצפה או אפייה כלל.

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
  • 25 דקות

    25 דקות

  • עוגה אחת

מצרכים למתכון

150 ג׳ שוקולד מריר

75 ג׳ שוקולד חלב

2 כפות חלב

1/4 כוס מים

1/2 1 כפית אבקת נס קפה נמס עלית

1/2 1 כף קקאו

2/3 כוס סוכר

1 כפית תמצית וניל

300 ג' מחמאה

1 חבילת וופלים עגולים

קוקוס לקישוט

הוראות הכנה

לקערה חסינת חום נשבור את השוקולד.

נוסיף לקערה חלב, מים, נס קפה, קקאו, סוכר, תמצית וניל ומחמאה.

נכניס למיקרגל ונמיס יחדיו על פולסים קצרים, נוציא, נערבב ונחזיר עד להמסת השוקולד וקבלת קרם חלק ומבריק.

כעת נרכיב את עוגת הוופלים: את הוופל הראשון נניח על מגש, מעליו ניצוק 3 כפות מקרם השוקולד ונמרח בעזרת לקקן. נמשיך כך עד הוופל האחרון.

מעל לוופל האחרון ניצוק את כל השוקולד שנישאר לנו, נצפה בצידי העוגה בעזרת לקקן ונפזר קוקוס לקישוט.

נעביר את עוגת הוופלים למקרר למשך שעתיים וזה הכל.

1 דירוגים וחוות דעת

ציפורה

עוגה שמזכירה את הילדות
אני מבשלת בסיר את השוקולד קקאו סוכר ומחמאה ואז מוסיפה חלבה תמצית וניל ומים יוצא קרם טעים ועשיר

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן