
תפוחים מסוכרים על מקל ליום העצמאות
על ידי FoodisGood מתכונים קלים, קינוחים
יום העצמאות ממש מעבר לפינה ואיך אפשר לחגוג אותו בלי תפוחים מסוכרים בסירופ אדום? הממתק הקלאסי והטעים הזה שכל ילד וילדה ישמחו לקבל הוא קל להכנה ויפה במיוחד.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
-
20 דקות
15 דקות
35 דקות
- 6-8 תפוחים
הוראות הכנה
בסיר קטן על להבה נמוכה נבשל כוס מים עם סוכר וגלוקוזה, נערבב ונשאיר על להבה נמוכה במשך 15-20 דקות.
נוריד את הסיר מהאש, נשים טיפת צבע מאכל אדום ונערבב היטב בכדי שצבע המאכל יתפשט בכל הקרמל.
נתקע מקל עץ במרכז כל תפוח, נכין נייר אפייה על השיש.
נטבול כל תפוח עץ בסירופ האדום עד הסוף ונטבול בסוכריות צבעוניות / קוקוס / אגוזים.
נעביר לנייר האפייה כאשר התפוחים מונחים עם הראש למטה.
נצנן את התפוחים המסוכרים עד שהסירופ מתקשה לחלוטין.
הערה - במידה והסירופ מתקשה בעת טבילת התפוחים אפשר להחזיר על להבה נמוכה בערך חצי דקה.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!