תפוחים מסוכרים על מקל ליום העצמאות

על ידי FoodisGood  ,

יום העצמאות ממש מעבר לפינה ואיך אפשר לחגוג אותו בלי תפוחים מסוכרים בסירופ אדום? הממתק הקלאסי והטעים הזה שכל ילד וילדה ישמחו לקבל הוא קל להכנה ויפה במיוחד.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 20 דקות

    15 דקות

    35 דקות

  • 6-8 תפוחים

מצרכים למתכון

6-8 תפוחי עץ אדומים (תלוי בגודל)

2 כוסות סוכר לבן

כוס מים

1/2 כוס גלוקוזה

צבע מאכל אדום

6 מקלות עץ ארוכים

סוכריות צבעוניות

קוקוס

אגוזים גרוסים

הוראות הכנה

בסיר קטן על להבה נמוכה נבשל כוס מים עם סוכר וגלוקוזה, נערבב ונשאיר על להבה נמוכה במשך 15-20 דקות.

נוריד את הסיר מהאש, נשים טיפת צבע מאכל אדום ונערבב היטב בכדי שצבע המאכל יתפשט בכל הקרמל.

נתקע מקל עץ במרכז כל תפוח, נכין נייר אפייה על השיש.

נטבול כל תפוח עץ בסירופ האדום עד הסוף ונטבול בסוכריות צבעוניות / קוקוס / אגוזים.

נעביר לנייר האפייה כאשר התפוחים מונחים עם הראש למטה.

נצנן את התפוחים המסוכרים עד שהסירופ מתקשה לחלוטין.

הערה - במידה והסירופ מתקשה בעת טבילת התפוחים אפשר להחזיר על להבה נמוכה בערך חצי דקה.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00