קוביות חזה עוף מוקפץ עם בצל

על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה)  , ,

מנה מושלמת לארוחת צהריים לילדים ולמבוגרים. קוביות חזה עוף מוקפצות עם בצל מטוגן. מנה פשוטה, טעימה וקלה להכנה.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 20 דקות

    25 דקות

    45 דקות

  • 3-4 סועדים

מצרכים למתכון

800 גרם חזה עוף (2 חזות שלמים)

1 בצל פרוס

תבלינים לפי הטעם: מלח, פלפל, תערובת תיבול לשווארמה, פפריקה, מעט חוויאג'

5 כפות שמן למרינדה

הוראות הכנה

את חזה העוף ננקה היטב ונחתוך לקוביות בגודל אחיד.

בקערה גדולה נניח את קוביות חזה העוף יחד עם שמן ותבלינים.

במחבת רחבה או ווק נטגן בצל בכ-5 כפות שמן עד להזהבה.

נוסיף למחבת את קוביות חזה העוף המושרות בתבלינים ונקפיץ הכל יחדיו כ- 3 דקות על אש גבוהה.

ננמיך ללהבה נמוכה ונקפיץ עוד 5 דקות נוספות או עד שחזה העוף מוכן.

שתפו את המתכון >>

4 דירוגים וחוות דעת

גיטי

07/03/2019

הוספתי גם צילי למירנדה היה פצצה,
ובסוף הבשיול פטריות.
וכן ערבבתי את זה עם פסטה –טרוף!!!

דבי

08/01/2017

הי!
מה אפשר במקו
םה התבלין לשווארמה?
פפריקה הולך?
תודה רבה!

foodisgood

31/10/2015

היי אורטל,
כן, התיבול מתאים גם לפרגיות.

Ortal Harshish

29/10/2015

האם אפשר אותו הדבר על פרגית?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00