FoodisGood

שיתוף ב whatsapp


קוביות חזה עוף מוקפץ עם בצל

על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה)  , ,

מנה מושלמת לארוחת צהריים לילדים ולמבוגרים. קוביות חזה עוף מוקפצות עם בצל מטוגן. מנה פשוטה, טעימה וקלה להכנה.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 20 דקות

    25 דקות

    45 דקות

  • 3-4 סועדים

מצרכים למתכון

800 גרם חזה עוף (2 חזות שלמים)

1 בצל פרוס

תבלינים לפי הטעם: מלח, פלפל, תערובת תיבול לשווארמה, פפריקה, מעט חוויאג'

5 כפות שמן למרינדה

הוראות הכנה

את חזה העוף ננקה היטב ונחתוך לקוביות בגודל אחיד.

בקערה גדולה נניח את קוביות חזה העוף יחד עם שמן ותבלינים.

במחבת רחבה או ווק נטגן בצל בכ-5 כפות שמן עד להזהבה.

נוסיף למחבת את קוביות חזה העוף המושרות בתבלינים ונקפיץ הכל יחדיו כ- 3 דקות על אש גבוהה.

ננמיך ללהבה נמוכה ונקפיץ עוד 5 דקות נוספות או עד שחזה העוף מוכן.

אולי יעניין אותך...

4 דירוגים וחוות דעת

גיטי

הוספתי גם צילי למירנדה היה פצצה,
ובסוף הבשיול פטריות.
וכן ערבבתי את זה עם פסטה –טרוף!!!

דבי

הי!
מה אפשר במקו
םה התבלין לשווארמה?
פפריקה הולך?
תודה רבה!

היי אורטל,
כן, התיבול מתאים גם לפרגיות.

Ortal Harshish

האם אפשר אותו הדבר על פרגית?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.