FoodisGood

סלט כרובית, רימון ודבש לראש השנה

אנחנו אוהבים להגיש סלטים שוברי שגרה בארוחת החג, והסלט הזה לגמרי עושה את העבודה – מתכון מעולה לסלט כרובית עם עשבי תיבול וגרגירי רימון. סלט טעים בטירוף, פשוט להכנה ומשדרג כל ארוחה. הסלט המושלם לשולחן ראש השנה עם רוטב של לימון ודבש, מתאים לחג ולכל ארוחה חגיגית אחרת.

זמן עבודה: 15 דקות | סלט גדול ומשביע

מצרכים:

לסלט

  • ראש כרובית שלמה טרייה
  • מעט פטרוזיליה, כוסברה ונענע (כמה שאוהבים)
  • חצי בצל סגול
  • 2 גבעולים בצל ירוק
  • חופן אגוזי מלך קצוצים גס

לרוטב

  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כוס דבש
  • מיץ מלימון אחד

הוראות הכנה:

  1. את הכרובית הטרייה מפרקים לפרחים ושוטפים היטב מתחת למים.
  2. במג'ימיקס או בכל מכשיר קיצוץ אחר קוצצים את הכרובים לפירורים דקים (עד למרקם של קוסקוס).
  3. קוצצים דק דק גם את הבצל הסגול ואת כל הירק.
  4. בקערה גדולה מערבבים הכל יחד עם הכרובית.
  5. בצנצנת קטנה משקשקים את כל מצרכי הרוטב.
  6. שופכים את הרוטב לקערת הסלט ומערבבים היטב.
  7. לסיום, מפזרים מעל אגוזי לוז קלויים וגרגירי רימון.
    חג שמח!

עוד סלטים לראש השנה:

חג שמח!

שיתוף
WhatsApp
Facebook
Pinterest
Email
דילוג לתוכן