FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סלט גזר וסלרי קליל ומרענן

אם אתם מכינים ארוחה כבדה – הסלט הזה ילווה אותה מצויין! הוא קל להכנה, צבעוני ומצליח לרענן בכל ביס. השילוב של הגזר והסלרי עם הרוטב המתקתק הופך את הסלט הזה לחגיגי ומוצלח גם לארוחה מושקעת.

זמן עבודה: 5 דקות | סלט בינוני ל-5 סועדים

מצרכים:

  • 8 גזרים
  • 3 גבעולי סלרי
  • 1/3 כוס סילאן
  • 1/2 כפית חרדל
  • 1/3 כוס שמן
  • 2 כפות מיץ לימון
  • מלח ופלפל שחור
  • שומשום להגשה

הוראות הכנה:

  1. את הגזרים קולפים וחותכים לרצועות דקות, עדיף להשתמש בקולף מיוחד ליצירת רצועות.
  2. את הסלרי פורסים ומערבבים יחד עם הגזרים בקערה.
  3. בקערה נפרדת מערבבים היטב את כל מצרכי הרוטב לתערובת אחידה.
  4. שופכים את הרוטב על הגזר והסלרי, מערבבים, טועמים ומתקנים מלח ופלפל, מפזרים מעט שומשום ומגישים מיד לשולחן.
  • יש לשמור בקופסה אטומה במקרר.

עוד סלטי גזר מומלצים:

דילוג לתוכן