
הוראות הכנה
במיקסר עם וו גיטרה מערבלים קמח, סודה, מלח סוכר, חמאת בוטנים וחמאה עד למרקם פירורי.
מוציאים למשטח עבודה, מוסיפים חלב ודבש ולשים עד לכדי כדור בצק.
מבצק העוגיות יוצרים כדורים בינוניים, כל כדור משטחים וממלאים בכ3/4 כפית לוטוס. סוגרים טוב טוב לכדור.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים את הכדורים על התבנית, עם רווחים.
אופים את העוגיות בתנור חם על 175 מעלות עד להזהבה יפה. לא נורא אם העוגיות מתפוצצות, זה מוסיף למראה.
שיתוף >>
3 דירוגים וחוות דעת
ט'
10/09/2016
צריך להוסיף קצת יותר קמח.. אבל חוץ מזה העוגיות מושלמות!

05/06/2016
הלישה הידנית עוזרת למרקם העוגיות, ניתן להכין גם במיקסר.
3
03/06/2016
יש סיבה שלא משאירים את במיקסר?
חוות דעת 1 כי אי אפשר להשאיר שאלה בלי לדרג.

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!