FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

חמוצי לפת כבושה בסלק

על ידי המטבח של שרית  

לפת כבושה בצנצת וואקום עם סלק - הכנה קלה מאוד. יש להתאזר בסבלנות כ-5 ימים עד לכבישת הלפת ואיחוד טעים, אך לאחר 5 ימים מתקבלת לפת כבושה עם טעם וצבצע יפים.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 30 דקות

    30 דקות

  • צנצנת חמוצים בינונית

מצרכים למתכון

8 לפת גדולים

2 סלק

פלפל חריף ירוק

5 שיני שום

מלח לפי הטעם

2 כפות חומץ

כלים מיוחדים

צנצנת וואקום

הוראות הכנה

מטפלים בלפת - חותכים 2 קצוות, חותכים לרבעים וכל רבע לפת פורסים דק.

מטפילם בסלק - חותכים 2 קצוות, חותכים לרבעים וכל רבע סלק פורסים דק.

מטפלים בפלפל - פורסים לטבעות דקות.

את שיני השום מועכים אל משאירים שלמות.

מכניסים את כל המצרכים לצנצנת וואקום, מוסיפים מים עד הסוף, חומץ ומלח לפי הטעם (מי שאוהב יכול להניח שמיר).

מערבבים היטב את הצנצנת ומניחים ללפת להיכבש יחד עם הסלק במשך 4-5 ימים.

בכל יום מערבבים וטועמים - מוודאים שלא חסר מלח.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן