FoodisGood

סלט ניסואז • מתכון לסלט שהוא ארוחה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
סלט ניסואז מכיל את כל מה שצריך כדי לקרוא לו ארוחה – הוא משלב טונה וביצה קשה עם תפוח אדמה ומגוון ירקות. את הסלט הזה מכינים בקלות והוא מהוות ארוחת צהריים נהדרת ומתאים כמובן גם לאירוח של בראנץ' נפלא. אז איך מכינים סלט ניסואז בבית? לפניכם מתכון מושלם לסלט הטעים הזה.

זמן עבודה: 10 דקות | סלט גדול ומשביע

מצרכים:

לסלט

  • 1 חסה
  • 1/2 בצל סגול
  • 2 עגבניות / חופן עגבניות שרי
  • 1/2 גמבה אדומה
  • 10 זיתים שחורים מגולענים
  • 2 תפוחי אדמה מבושלים
  • 1/2 כוס שעועית ירוקה מופשרת
  • 1 שימורי טונה
  • 1-2 ביצה קשה

לרוטב

  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפות מיץ לימון טרי
  • כף גדושה מיונז
  • 1 שן שום, כתושה
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  1. בקערה קטנה מערבבים את כל מצרכי הרוטב היטב. מניחים לטעמים להתאחד ומרכיבים את הסלט.
  2. קוצצים את כל הירקות ומערבבים בקערה גדולה.
  3. מוסיפים לקערה זיתים ושעועית ומערבבים קלות.
  4. מוסיפים לקערת הסלט את הרוטב ומערבבים לאיחוד טעמים.
  5. מעל לירקות שבקערה מסדרים פלחי ביצה קשה, גבעות טונה וקוביות תפוחי אדמה.
  6. זהו – הסלט מוכן, מומלץ לאכול טרי ולא לאחסן במקרר

עוד סלטים קלאסיים מעולים:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.