כדאי לקרוא..

מדריכי בישול

בריאות, דיאטה ואורח חיים

אפייה ומתוקים

אוספי מתכונים

טורט תפוחי עץ ופקאן גבוהה וקלה להכנה

על ידי נעמי ברוכים  

אם אתם אוהבים פקאן, אל תחמיצו את העוגה הזאת! היא מאוד קלה להכנה והיא יוצאת אוורירית ונמסה בפה, ההצלחה מובטחת!

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 15 דקות

    45 דקות

    1 שעה

  • תבנית 20 קפיצית

מצרכים למתכון

1 + 3/4 כוסות קמח

1.5 כפיות אבקת אפיה

4 ביצים 3/4 כוס סוכר

כפית תמצית וניל (או סוכר וניל)

4 תפוחי עץ - קוביות

1/2 כוס שמן 1/2 כוס מיץ תפוזים

3/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים גס לבלילה

חופן פקאנים שלמים לקישוט

הוראות הכנה

את הביצים והסכור מקציפים יחדיו כ-2 דקות, עד לקבלת קצף תפוח במעט.

מוסיפים וניל ושמן ומקציפים דקה.

מוסיפים מיץ תפוזים ומקציפים עוד דקה.

מוסיפים לקערה קמח ואבקת אפייה ומערבבים בתנועות קיפול רק עד שהקמח נטבע בבלילה.

זה הזמן להוסיף את התפוחים והפקאנים הקצוצים ולערבב.

יוצקים את בלילת העוגה לתבנית 20 משומנת ומפזרים פקאנים לקישוט.

אופים בתנור חם על 180 מעלות 40-50 דקות.

אם אהבתם את העוגה הזאת, יש לנו כמה מתכונים שבטוח יעניינו אתכם:

שיתוף ושמירת מתכון

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

הכי אהובים

00:00

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

FoodisGood