תפריט

הכי מעניינים

אפייה

קינוח קרם גבינה, פירורים ותותים בכוסות

על ידי FoodisGood  , , ,

05/11/2015

0.0

כשאין הרבה זמן ובכל זאת רוצים להכין קינוח מרשים וטעים, המתכון הבא יפתור את הבעיה. מתכון קל ומהיר לקינוח קרם גבינה עם פירורי פתי בר ותותים טריים בכוסות אישיים. ניתן להכין קרם גבינה חלבי או קצפת פרווה.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 15 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

  • כ-12 כוסות

מצרכים למתכון

לפתי בר

1 שרוול פתי בר וניל

100 גרם חמאה

לקרם גבינה חלבי

1 מיכל שמנת מתוקה

1 אינסטנט פודינג וניל

1 שקית סוכר וניל

3 כפות סוכר

1 גביע גבינה לבנה (250 גר')

לקצפת פרווה

1 מיכל שמנת צמחית ריץ'

1 אינסטנט פודינג וניל

1 כוס מים

1 שקית סוכר וניל

3 כפות סוכר

לתותים

200 גר' תותים טריים

הוראות הכנה

את הפתי בר נרסק במג'ימיקס (או בריסוק ידני) לפירורים דקים.

נמיס חמאה במיקרוגל, נשפוך על פירורי בפתי בר ונערבב היטב, כך שכל הפירורים רטובים.

הכנת קרם גבינה חלבי: בקערה המיקסר נקציף יחדיו שמנת מתוקה, אינסטנט וניל, סוכר וניל וסוכר לבן. נקציף מספר דקות, עד לקבלת קרם סמיך. נוסיף את הגבינה ונאחד בתנועות קיפול.

הכנת קצפת פרווה: בקערת המיקסר נקציף קצפת צמחית עם אינסטנט וניל, מים, סוכר וניל וסוכר לבן עד לקבלת קצפת עמידה.

את התותים נשטוף ונקצוץ גס.

נרכיב את שכבות העוגה בכוסות: שכבת פירורים - תותים - קרם גבינה / קצפת - פירורים - תותים - קרם גבינה / קצפת - תות אחד לקישוט.

את הקינוחים שבכוסות נאחסן במקרר עד להגשה.

שמירה ושיתוף

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

FoodisGood