עוגת תפוז יוגורט יוונית

על ידי FoodisGood  

היוגורט היווני הופך את העוגה הזאת למשהו מיוחד. עם מרקם נימוח וטעם תפוז מרענן, המתכון הבא מושלם לכל מי שחפץ בעוגה קלילה ומיוחדת.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 10 דקות

    40 דקות

    50 דקות

  • תבנית 26

מצרכים למתכון

3 ביצים

כוס סוכר

1/2 כוס שמן

200 גרם יוגורט יווני

כפית תמצית וניל

1 ורבע כוסות קמח תופח

2 כפיות גרידת תפוז

פלחי תפוז לקישוט העוגה

לסירופ סוכר

כוס מים

כוס ורבע סוכר

מיץ מחצי תפוז

הוראות הכנה

מערבבים את כל מצרכי העוגה לפי הסדר (מבלי הסירופ).

משמנים תבנית מלבנית, עגולה או 2 תבניות אינגליש קייק.

משטחים את התערובת בתבנית ומעל מסדרים פרוסות תפוז .

אופים בחום בינוני (180 מעלות) עד להזהבה, כ-40 דקות.

בינתיים מכינים סירופ תפוז מתוק: בסיר בינוני מחממים מים עם סוכר ומערבבים עד שהסוכר נמס, מוסיפים מיץ תפוז, מסירים מהאד ומערבבים היטב.

כשמוציאים את העוגה מהתנור מחוררים מעט עם קיסם או שיפוד ושופכים מעל כל פני העוגה את הסירופ החם.

שיתוף ושמירת מתכון

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

הכי אהובים

00:00

כדאי לקרוא..

מדריכי בישול

אוספי מתכונים

אפייה ומתוקים

בריאות, דיאטה ואורח חיים

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.


FoodisGood