FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגיות מרשמלו מטריפות

רוצו מהר למטבח להכין את העוגיות המטריפות הללו! עוגיות שוקולד מרשמלו במרקם מושלם, המרשמלו הופך לרך ודביק ונותן לעוגיות הללו מרקם וטעם מיוחד. ילדים עפים עליהן, מבוגרים גם!

זמן עבודה: 15 דקות | 25 עוגיות

מצרכים:

  • 110 גרם חמאה לא מלוחה בטמפרטורת החדר
  • 100 גרם סוכר לבן
  • 90 גרם סוכר חום
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 ביצה
  • 40 גרם אבקת קקאו
  • 160 גרם קמח לבן
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 60 גרם מיני מרשמלו
  • 100 גרם שברי שוקולד מריר או שוקולד צ'יפס
  • קורט מלח

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו. מרפדים שני מגשי תנור בנייר אפייה.
  2. בקערת מיקסר מקציפים חמאה וסוכר לבן וחום עד לקבלת קרם בהיר. מוסיפים וניל וביצה ומקציפים קלות, רק עד לאיחוד.
  3. לאחר מכן, מוסיפים אבקת קקאו, קמח וסודה לשתייה. מקציפים עד שנוצר בצק רך. מוסיפים לבצק מרשמלו, ושברי שוקולד ומערבבים מעט בעזרת כף.
  4. מבצק העוגיות יוצרים כדורים קטנים (כ-1.5 כפות לכל עוגייה), מניחים על מגש את הכדורים המוכנים, מוודאים שיש מספיק רווח בין עוגייה לעוגייה.
  5. מפזרים מעט מלח מעל לעוגיות ואופים כ-10-11 דקות.
  6. מוציאים את העוגיות מהתנור ומניחים להן התקרר לפחות 15 דקות על המגש בטמפרטורת החדר.

עוד עוגיות שוקולד מיוחדות:

דילוג לתוכן