FoodisGood

פשטידת כרובית וגבינה מהירת הכנה (תוצאה מעולה)

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
הפשטידה הזאת מאוד מומלצת לאוהבי הכרובית – השילוב של הכרובית והגבינות עובד מצוין ולבסוף מתקבלת פשטידה בטעם נפלא. המתכון מאוד קל להכנה וניתן לשנות ולגוון בגבינות ובתיבול לפי טעם אישי.

זמן עבודה: 10 דקות | תבנית: תבנית פשטידה עגולה סטנדרטית

מצרכים:

  • כרובית בינונית
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 2 ביצים
  • 3 כפות קמח תופח
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור (או יותר למי שאוהב)
  • 1 גביע גבינת קוטג' \ גבינה לבנה
  • 150 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 1 גביע קטן של שמנת חמוצה

הוראות הכנה:

  1. את הכרובית מחלקים לפרחים, שוטפים היטב ומרתיחים לכ- 10 דקות. מסננים וקוצצים את הכרובית דק דק.
  2. מחממים מראש את התנור ל180 מעלות.
  3. מטגנים במעט שמן את הבצל על אש בינונית-גבוהה, מחכים להזהבה ומצננים בצד.
  4. טורפים ביצים בקערה גדולה, מוסיפים את שאר מצרכי הפשטידה עם הבצל המטוגן ומערבבים יחד עד למרקם אחיד.
  5. משמנים תבנית פשטידה סטנדרטית לאורכה ולרוחבה של התבנית.
  6. כעת יוצקים את בלילת הפשטידה לתוך התבנית ומיישרים עד לקבלת שכבה אחידה.
  7. מכניסים את הפשטידה לתנור ואופים למשך 30-35 דקות או עד להזהבה.

מתכוני כרובית מעולים שכדאי להכיר:

הערות ושדרוגים לפשטידת כרובית מושלמת

  • לשדרוג הטעם ניתן להוסיף לפשטידה עשבי תיבול שאוהבים – פטרוזיליה / כוסברה / בצל ירוק יעבדו נפלא בפשטידה הזאת.
  • כל גבינה רכה (ואפילו יוגורט) יכולה להחליף את הגבינות שבמתכון.
  • ניתן גם להוסיף לפשטידה תבלינים שונים שאוהבים כמו כורכום ופפריקה מתוקה.
  • הפשטידה נשמרת היטב במקרר למשך שלושה ימים, לחימום חוזר מומלץ לחמם בתנור על 180 מעלות.
  • אם אין כרובית טרייה אפשר להשתמש בכרובית קפואה – הפשירו אותה בטמפרטורת החדר וגררו על הצד הגס בפומפייה

עוד מתכוני פשטידות מומלצים

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.