FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגת גבינה שוקולד בלונדי

שוקולד חדש ומיוחד יצא לשוק, אז טעמנו אותו. כל-כך אהבנו את הבלונדי הזה שהכנו ממנו עוגה, אבל כזאת שלא רק האופים המקצועיים יוכלו להכין, את העוגה הזאת כל אחד יכול להכין! *אנחנו השתמשנו בבלונדי קרמל מלוח להכנת שכבת המסקרפונה ובבלונדי קוקוס קלוי להכנת הגנאש, ניתן להשתמש בכל אחד משלושת הטעמים הקיימים.

שכבה ראשונה: עוגה אפויה

  • 150 גרם חמאה רכה
  • 1/4 כפית סודה לשתייה
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • כפית אבקת אפייה
  • 50 גרם שמנת חמוצה
  • 200 גרם סוכר
  • 2 ביצים M
  • 150 מ"ל חלב
  • 300 גרם קמח

הכנה:

  1. מערבבים חומרים יבשים
  2. מוסיפים את שאר המצרכים וטורפים
  3. מוזגים לתבנית 26 מרופדת ומשומנת
  4. אופים בתנור חם על 180 מעלות 50 דקות
  5. מוציאים מהתנור ומניחים לצינון בתבנית

שכבה שניה: מסקרפונה בלונדי קרמל

  • 150 גרם שמנת מתוקה
  • 300 גרם מסקרפונה
  • 1 בלונדי קרמל מלוח

הכנה:

  1. שוברים את הבלונדי ומרוקנים לקערה
  2. מוסיפים שמנת מתוקה
  3. מחממים דקה במיקרוגל ומערבבים היטב
  4. מוסיפים מסקרפונה וטורפים
  5. יוצקים על גבי העוגה המוכנה ומשטחים

שכבה שלישית: גנאש בלונדי קוקוס קלוי

  • 80 גרם שמנת מתוקה
  • 2 בלונדי קוקוס (או כל טעם שאוהבים)

הכנה:

  1. שוברים את הבלונדי ומרוקנים לקערה
  2. מוסיפים שמנת מתוקה
  3. מחממים דקה במיקרוגל ומערבבים היטב
  4. מעבירים לשקית זילוף, מקשטים את העוגה בקוביות בלונדי ומזלפים גנאש
דילוג לתוכן