FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

סטייק כרוב בתנור עם שום ושמן זית

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
מתכון לסטייק כרוב מנצח שמוכן תוך חצי שעה ובהחלט גונב את ההצגה! חותכים את הכרוב לפרוסות בעובי של 2.5 ס"מ, מברישים ברוטב וצולים בתנור. מנה ראשונה נפלאה בטעם מפתיע!

מתכון לסטייק כרוב

זמן הכנה: 10 דק' | זמן אפייה: 30 דק' | סה"כ: 40 דק'

מצרכים:

  • 1 כרוב לבן

לרוטב:

  • 2 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 כפית מלח גס
  • 1/2 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל – 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב.
  3. שוטפים היטב את הכרוב, מסירים את העלה החיצוני ופורסים לפרוסות בעובי של כ – 2.5 ס"מ.
  4. מסדרים את פרוסות הכרוב על גבי תבנית האפייה ומברישים ברוטב משני הצדדים.
  5. צולים בתנור במשך 15 דקות, הופכים את פרוסות הכרוב בעזרת תרווד וצולים 15 דקות נוספות, עד שהן הופכות לפריכות וזהובות.
  6. מוציאים מהתנור ומגישים חם.
    בתאבון!
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email