FoodisGood

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook

קבלו מתכונים ואוספים חדשים ישירות למייל

צ'ילי קון קרנה • תבשיל מקסיקני חריף

צ'ילי קון קרנה הוא תבשיל מקסיקני קלאסי שמורכב משלל מרכיבים כמו פלפלים, בשר, עגבניות ושעועית. בעזרת המתכון הבא נלמד איך מכינים צ'ילי קון קרנה טעים וחריף!

מצרכים לצ'ילי קון קרנה:

  • 1 בצל גדול
  • 1 כף שמן זית
  • 3 שיני שום כתושות
  • 500 גרם בשר טחון
  • 1 כף כמון
  • 1/2 כפית זעתר מיובש
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 פלפל ירוק או אדום חריף
  • 2 פלפלים אדומים קצוצים
  • 2 קופסאות שימורים של עגבניות מרוסקות (800 גרם)
  • 1/2 כוס ציר בקר
  • 400 גרם שעועית אדומה מקופסת שימורים, שטופה ומסוננת
  • עלי כוסברה

הוראות הכנה:

  1. קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים בשמן זית, בסיר גדול ורחב.
  2. כאשר הבצל הופך שקוף, מוסיפים שום ומבשלים אותו במשך דקה.
  3. מוסיפים לסיר בשר טחון ומערבבים היטב.
  4. מפרידים את הבשר ומטגנים עד שהבשר משחים.
  5. מוסיפים כמון, זעתר, פפריקה ופלפל חריף. מערבבים היטב במשך דקה.
  6. מוסיפים את הפלפלים האדומים ומבשלים 5 דקות.
  7. מוסיפים את העגבניות וציר הבקר ומביאים לרתיחה.
  8. מנמיכים לאש נמוכה, מכסים את הסיר ונותנים לו להתבשל במשך 20 דקות.
  9. מוסיפים את השעועית וממשיכים לבשל 10 דקות נוספות או עד שהתבשיל מסמיך.
  10. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומקשטים עם עלי כוסברה.
  11. מגישים את הצ'ילי עם צ'יפס טורטייה, בתאבון!

עוד מתכוני תבשילים

שיתוף

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *