FoodisGood

FOODISGOOD

עוגת שוקולד עם שוקולית • מתכון קלאסי

מתכון לעוגת שוקולד עם שוקולית – פשוטה, קלאסית, טעימה ומומלצת!

מצרכים למתכון

לעוגת שוקולד:

  • 2 כוסות קמח מנופה
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 3 כפות שוקולית
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מים חמימים

לציפוי:

  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 שוקולד חלב

הוראות הכנה

  1. לקערה גדולה אחת מוסיפים את כל מצרכי העוגה. מערבבים היטב עד לקבלת בלילה חלקה ובלי גושים כלל.
  2. שופכים את הבלילה ל-2 תבניות אינגליש קייק חד"פ משומנות או לסיר פלא או תבנית 24.
  3. מכניסים את העוגות לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-40 דקות בלבד, יש להוציא מהתנור בזמן.
  4. 5 דקות לקראת סיום האפייה מכינים ציפוי שוקולד: ממיסים במיקרוגל שמנת מתוקה ושוקולד שבור לקוביות, מערבבים היטב ויוצקים על העוגה בעודה חמה. מניחים על השיש עד להתייצבות הציפוי וזה הכל.

מתכון ותמונה: אתי בן-שמעון

שיתוף

חדש באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *