FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

מרק אפונה ואדממה – מרק חובה לחורף

מרק מזין ועתיר בחלבון הוא ארוחה מושלמת לימי החורף. עם אדממה, אפונה ירוקה, רוזמרין ועוד שלל ירקות המרק הזה הוא מעדן אמיתי והוא מאוד קל להכנה.

זמן עבודה: 10 דקות | מנות: 3 מנות מרק גדולות

מצרכים:

  • 2 כפיות שמן זית
  • 1 בצל – קוביות
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1/2 כפית רוזמרין טרי קצוץ
  • 1/2 כפיר פפריקה מעושנת
  • 2 כוסות אפונה קפואה
  • 1/2 כוס אדממה מקולף קפוא
  • תפוח אדמה גדול – קוביות
  • 4 כוסות מים רותחים
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  1. בסיר גדול מחממים שמן ובו מבשלים את הבצל והשום עד להזהבה.
  2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית.
  3. מביאים לרתיחה נמוכה במשך רבע שעה, עד שתפוחי האדמה רכים.
  4. מסירים מהאש ובעזרת בלנדר מוט טוחנים את המרק עד לקבלת המרקם הרצוי.
  5. מגישים עם פולי סויה שלמים, בצל ירוק קצוץ ושמן זית.
    בתאבון!

המרקים הכי מומלצים לחורף:

  1. מרק עגבניות מהיר
  2. מרק כתום לחורף
  3. מרק עדשים כתומות
אולי יעניין אותך
פופולרי עכשיו

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *