FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרציפן ביתי + מדריך ליצירת פירות מרציפן

איך מכינים מרציפן ביתי ואיך מכינים ממנו צורות? לפניכם מדריך פשוט להכנת מרציפן הכולל מתכון למרציפן + סרטון הדרכה ליצירת צורות של פירות ממרציפן וצביעה בצבעי מאכל.

מתכון למרציפן

מצרכים:

  • 2 כוסות שקדים טבעיים (מושרים במים 12 שעות לפחות)
  • 3 כפות דבש
  • 1 כפית תמצית שקדים

אופן ההכנה:

שלב 1: מסננים וקולפים את השקדים ומעבירים אותם למעבד מזון. טוחנים עד לקבלת אבקה דקה.
שלב 2: מוסיפים דבש ותמצית שקדים ומעבדים שוב עד שהתערובת מתגבשת לעיסה. עם מרית מנקים את שולי
הקערה במידת הצורך ומעבדים שוב.
שלב 3: מוציאים את המרציפן למשטח עבודה ומעבדים אותו בידיים לגליל ארוך ועבה. מוסיפים מעט מים אם התערובת יבשה מדי. (אבל לא יותר מדי).
שלב 4: עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקום חשוך וקריר עד לשימוש.
שלב 5: משאירים את המרציפן כגליל ארוך ומקשטים בשקדים, יוצרים מהמרציפן צורות, או מכדררים לכדורים קטנים.

צפו: הדרכה ליצירת פירות ממרציפן

דילוג לתוכן