FoodisGood

עוגיות חמאת בוטנים זריזות, טבעוניות ובריאות

כמה פשוט וקל להכין – ככה טעים, פריך ומזמין. מתכון לעוגיות חמאת בוטנים טעימות במיוחד ועל הדרך עם מרכיבים בריאים. מתאים לטבעוניים וגם ללא גלוטן. תיהנו!

מצרכים

  • 1/2 כוס קמח כוסמת או קמח כוסמין
  • 1/2 כוס קמח שקדים
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1/4 כוס חמאת בוטנים
  • 1/4 כוס סירופ מייפל
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

  1.  תחילה מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה מערבבים יחד קמח כוסמת / קמח כוסמין, קמח שקדים ואבקת אפייה.
  3. מוסיפים חמאת בוטנים, סירופ מייפל ותמצית וניל. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. 
  4. יוצרים כדורים קטנים (בערך 8 עוגיות) בגודל אחיד .
  5. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ושומרים על רווחים יפים.
  6. לוחצים על העוגיות בעזרת כף היד כדי לשטח אותן. (ככל שהן דקות יותר, כך הן יהפכו לפריכות יותר).
  7. מפזרים למעלה שומשום (לא חובה).
  8. אופים כ- 12-15 דקות, עד שהקצוות מזהיבים.
  9. מוציאים ומניחים לעוגיות להתקרר לחלוטין.
שיתוף

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *