FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגת פירות יבשים בחושה ב-10 דקות עבודה

עוגת פירות יבשים היא עוגה נהדרת למתחילים ובכלל עוגה מתוקה ומאוד אהובה, במיוחד בט"ו בשבט. העוגה שלנו בחושה ומהירת הכנה, בדיוק כמו שעוגת פירות יבשים קלאסית צריכה להיות.

מתכון לעוגת פירות יבשים

זמן עבודה: 10 דקות | תבנית: 2 תבניות אינגליש קייק קרטון או תבנית אינגליש קייק גדולה

מצרכים:

  • 3 ביצים
  • 3 כפות שמן
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס קמח תופח
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 3 כפות שמן
  • 400 גרם פירות יבשים – מיקס פירות חתוך לקוביות

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. משתמשים במטרפה ידנית ומערבבים בקערה גדולה את כל מצרכי העוגה.
  3. משמנים את התבנית עם חמאה או ספריי שמן ויוצקים את בלילת העוגה כך שהיא מגיעה ל- 3/4 גובה התבנית.
  4. אופים בתנור חם למשך 30-40 דקות, העוגה מוכנה שהיא משחימה בצורה דיי אחידה בחלקה העליון.
  5. מצננים את העוגה ופורסים.
    בתאבון!

מכינים את העוגה לט"ו בשבט? כדאי לכם לבקר בעמוד המתכונים המלא, ממש כאן >> מתכונים לט"ו בשבט

דילוג לתוכן