4 דרכים מדליקות להגיש אבטיח מרענן בקיץ

  פורסם בתאריך   על ידי   אין תגובות

מיץ אבטיח מרענן

את הפרי הכי מרענן של הקיץ, זה שנוכחותו הפכה חובה בכל מסיבה או אירוח, ניתן להגיש במגוון דרכים מעניינות ומרעננות. בחרנו 4 דרכים כייפיות וקלות להגשת אבטיח + סרטון קצר שיסביר לכם איך לחתוך אבטיח בצורה הכי נכונה.

1. מיץ אבטיח צונן

אם אתם לא נהנים כשמיצי האבטיח שוטפים את פניכם, תשמחו לגלות שישנה דרך נהדרת ליהנות מהטעם והרעננות של אבטיח מתוק מבלי להתלכלך כלל. מיץ אבטיח הוא דרך נהדרת ליהנות מהפרי המוצלח הזה. כל מה שתצטרכו לכוס מיץ גדולה הוא 8 קוביות (ככוס קוביות) אבטיח + 1/4 כוס מים קרים. את קוביות האבטיח הכניסו למקפיא למשך שעה, הוציאו וטחנו את האבטיח עם המים בבלנדר, זה הכל!

Watermelon popsicle

ארטיק אבטיח על מקל

2. ארטיק אבטיח מדליק

הילה רשתי מציעה לכם את הדרך הכי מדליקה להגיש אבטיח לילדים (וגם לגדולים) – “ארטיק אבטיח” טבעי מרענן! ארטיק האבטיח מושלם למסיבות קיץ ולוקח מספר דקות בודדות להכינו. ניתן להגיש קפוא או בטמפרטורת החדר, בכל מקרה אתם הולכים ליהנות!



בעזרת סכין גדולה חתכו את האבטיח לפרוסות עבות (כ-2.5 ס”מ). כעת, חתכו את האבטיח למשולשים, ממש כמו פיצה, בקליפת המשולשים חוררו חור בגודל מקל ארטיק ופשוט תקעו את המקל פנימה. העבירו להקפאה או הגישו צונן.

watermelon-coctail

קוקטייל אבטיח וודקה בקערת אבטיח

3. אבטיח שיכור מוגש בתוך קערת אבטיח

הקוקטייל הקר של הקיץ, זה שיצנן אתכם בכל רגע נתון! קוקטייל אבטיח וודקה מרענן שמוגש בתוך קערת אבטיח, ואם זה לא מספיק, חתיכות אבטיח גדולות לאסקטרה טעם. אז מה אתם צריכים?

לקוקטייל:

  • 60 מ”ל וודקה
  • 15 מ”ל מיץ לימון טרי
  • 10 מ”ל ליקר תפוזים
  • 2 כפיות סוכר חום
  • פרוסת אבטיח גדולה ללא הקליפה
  • 5 קוביות קרח

להגשה:

  • 2 פרוסות אבטיח גדולות ללא הקליפה
  • 1/2 אבטיח מרוקן

רסקו בבלנדר את כל מרכיבי הקוקטייל, רוקנו חצי אבטיח ושפכו לתוכו את הקוקטייל המוכן. עכשיו הוסיפו 2 פרוסות אבטיח חתוכות לקוביות וערבבו בעדינות. אם אתם אוהבים בולגרית ניתן לפזר מעל לקוקטייל גם חתיכות בולגרית. הגישו עם כפות ותתחילו ליהנות.

watermelon-sticks

קוביות אבטיח ופירות על שיפוד

4. שיפודי אבטיח ופירות העונה

עוד דרך יצירתית ומעניינת להגיש אבטיח היא כמובן על שיפוד. שיפוד אבטיח (ניתן לשילוב עם כל פרי בעונה) מושלם לאחסון בקופסה גדולה וישר לתוך ציידנית בדרך לים. את השיפודים מחלקים לילדים (ולגדולים). ההכנה סופר קלה והתוצאה מרעננת וטעימה! שלבו קוביות אבטיח וקוביות מלון / תות קפוא או כל פרי אחר על גבי שיפוד והכניסו למקפיא לכשעה.



ולסיום – דרך מגניבה לחתוך אבטיח וליצור מקלות אבטיח מעולים לנשנוש!

שיתוף

תגובות

כתובת האימייל שלך לא תפורסם בפומבי. שדות חובה מסומנים *