FoodisGood

איך מכינים ציפוי לבן פרווה לעוגה (זיגוג סוכר)

כל אופה מתחיל אוהב לצפות את העוגה שלו בשוקולד, זה עוזר להסתיר פגמים בעוגה ובעיקר הופך אותה ליפה וטעימה יותר. בזמן ששוקולד מריר + קצפת צמחית יצרו לכם ציפוי שוקולד פרווה משגע לעוגה, הגיע הזמן לעלות רמה ולהכיר את הציפוי הלבן המדהים הבא – זיגוג אבקת סוכר.

ציפוי אבקת סוכר פרווה שמתאים לכל עוגה

המתכון לציפוי / זיגוג הוא פשוט ומהיר, כל אחד יכול. הציפוי מתאים לעוגות בחושות, מאפים מתוקים, דונאטס וסופגניות ועוד..

מה צריך?

  • 100 גרם אבקת סוכר
  • כפית מיץ לימון

איך מכינים?

  1. בקערית קטנה מערבבים אבקת סוכר עם מיץ לימון עד לקבלת עיסה אחידה במרקם ממש כמו של טחינה.
  2. אם הבלילה סמיכה מידי ניתן להוסיף עוד מעט מיץ לימון, אם היא דלילה מידי יש להוסיך עוד אבקת סוכר.

*טיפ מעולה: שלבו 1/4 כפית אבקת נס קפה ליצירת ציפוי מתוק בטעם קפה או 1/4 כפית אבקת שוקולד ליצירת ציפוי שוקולית שילדים אוהבים.

בונוס: מתכוני עוגות בחושות שילכו נהדר עם הציפוי
עוף מטוגן בציפוי פריך בגרסה כשרה

המנה המושחתת שהפכה לקלאסיקה עכשיו בגרסה ביתית מצוינת. קריספי מבחוץ ועסיסי מבפנים, אי אפשר להפסיק לאכול! המתכון כשר ואינו כולל מוצרי חלב.

לחם שום מדהים ב-5 דקות

לחם השום הזה יצא מושלם בכל פעם! מצאנו את המתכון הכי טוב ללחם שום לעצלנים, כזה נימוח ומפנק, והכל ב-5 דקות עבודה בלבד!

16 קינוחי שוקולד שיספקו כל חשק למתוק

אם חשקה נפשכם בקינוח שוקולדי מתוק – זה המקום לבלות בו! הכינו את עצמכם לטארט שוקולד מהסרטים, פנקייק שוקולד מפנקים ורוזלך משובחים, ועוד קינוחים שוקולדיים.

מאפינס דובדבנים בריא • טבעוני וללא גלוטן

עונת הדובדבנים קצרה ואת המאפינס הזה אתם חייבים להספיק להכין כשהדובדבנים עוד מתוקים. מתכון נהדר שעושה שימוש ברכיבים טבעיים ובריאים. מתאים לטבעוניים, צמחוניים וגם ללא גלוטן.

דילוג לתוכן