FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: איטריות דקות סופר טעימות!

לפעמים, כשכל מה שמתחשק זה תוספת פחמימות זריזה למנה העיקרית, דווקא אז האיטריות הדקות מפתיעות באמת. מתכון נוסטלגי נהדר שעושה שימוש במצרכים בסיסיים בלבד, אבל באמת שזה טעים!

אז… למתכון לאיטריות דקות

  • 2 בצלים גדולים קצוצים
  • חבילת אטריות דקות
  • 3 כפות שמן
  • מים רותחים – לכיסוי האיטריות 1 ס"מ מעל
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1.5 כפיות מרק עוף
  1. חשוב להשתמש בסיר רחב – סוטאז'
  2. מטגנים בצל קצוץ בסיר עד שהופך שקוף (לא מזהיב)
  3. מוסיפים את האיטריות לסיר ומטגנים עד לצבע זהוב, זה לוקח כמה דקות טובות של טיגון, האיטריות ישנו צבען במעט, זו הכוונה.
  4. בזהירות רבה שופכים מים רותחים פנימה, עד לכיסוי 2-1 ס"מ מעל לאיטריות ומוסיפים תבלינים, מביאים לרתיחה.
  5. מכסים ומבשלים על אש קטנה כמו אורז עד שהמים נגמרים (בערך 15-20 דקות).
  6. מכבים להבה ומשאירים מכסה כ-3 דקות נוספות, פותחים, נותנים לאדים לצאת ולאחר מכן מערבבים עם מזלג להפרדת האיטריות.

חבילת אטריות דקות = 6 מתכונים מעניינים

לא רק במרק – 6 מאכלים סופר מוצלחים שתוכלו להכין בקלות עם חבילת אטריות דקות.
דילוג לתוכן