FoodisGood

רוטב גבינה טבעוני מדהים לפסטה, ירקות, צ'יפס ועוד

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
הגרסה הטבעונית הזאת לרוטב גבינה סמיך ומושלם תשדרג לכם את כל התפריט! עם מרקם מעולה וטעם מדהים תוכלו ליהנות מרוטב הגבינה עם צ'יפס, ברוקולי, נאצ'וס, על פסטה ואפילו בתוך כריך או מרק.

מתכון לרוטב גבינת קשיו טבעוני

מצרכים:

  • ¾ כוס קשיו שלמים טבעיים
  • ¾ כוס חלב שקדים לא ממותק
  • 3 כפות שמרי בירה
  • 2 כפות עמילן טפיוקה / תירס
  • 2 כפות מיץ ליים
  • 1.5 כפיות מיסו לבן
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית כמון טחון
  • ¼ כפית כורכום טחון
  • קורט מלח

הוראות הכנה:

  1. משרים את הקשיו בקערה עם מים למשך 4 שעות או למשך הלילה. מנקזים.
  2. בבלנדר במהירות גבוהה מערבבים את כל החומרים עד לקבלת מרקם חלק.
  3. יוצקים את הרוטב לקלחת ומבשלים 3-4 דקות על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מתמיד עד שהרוטב מסמיך.
  4. מסירים מהאש ויוצקים על כל מנה שבוחרים.

עוד מתכונים טבעוניים מומלצים:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.