FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

פאי אגוזי לוז בבצק אגוזים פריך • טבעוני

מתכון נהדר ומיוחד שמתאים לטבעוניים אבל ממש לא רק – פאי אגוזי לוז מתוק בבצק אגוזים פריך שנמס בפה. חגיגה אמיתית לאוהבי הקינוחים!

מצרכים למתכון:

לבצק אגוזים פריך:
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק דק
2 כפות סוכר (או סוכר קוקוס)
2 כפות שמן קוקוס מומס
1 כף קמח קוקוס

למלית אגוזי לוז:
1 כף חמאת אגוזי לוז
1/4 כוס שמן קוקוס מומס
8 יחידות תמרים לחים, ללא גרעין
1/2 חבילת טופו משי

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מכינים את הבצק: במעבד מזון מעבדים את אגוזי הלוז עד שמתקבל מרקם חמאתי.
  3. מוסיפים את שמן הקוקוס ומעבדים שוב כ 3-4 דקות.
  4. מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים את שאר מצרכי הבצק, מערבבים היטב עד לתערובת אחידה.
  5. מוזגים את התערובת ל-4 תבניות פאי אישיות או תבנית פאי אחת בקוטר 24.
  6. אופים בתור החם במשך 10-15 דקות, הבצק מוכן כאשר הוא משנה צבעו.
  7. מניחים את הבצק על השיש וממתינים שיגיע לטמפרטורת החדר לפני שממשיכים.
  8. בינתיים מכינים את המילוי: מעבדים את כל מצרכי המילוי במעבד מזון עד שמתקבלת בלילה אחידה וחלקה.
  9. ממלאים את הבצק בקרם ומקשטים.
אולי יעניין אותך
פופולרי עכשיו

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *