
אוזני המן קלאסיות במילוי פרג
על ידי המטבח של שרית עוגיות
אוזני המן מבצק קל לעבודה, את המתכון הזה למדתי מאחותי שמכינה מטעמים מתוקים במטבח. ביקשתי במיוחד מתכון קל לעבודה כדי שיצאו אוזני המן מדוגמות ויפות. מתאימות בעיקר למבוגרים (כי הילדים לא מתים על פרג)
- זמן עבודה: 1 שעה
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 25 דקות
-
1 שעה
25 דקות
1 שעה 25 דקות
- 30-35 אוזני המן
הוראות הכנה
לקערת מיקסר עם וו גיטרה מכניסים את כל מצרכי הבצד ולשים עד לקבלת בצק נעים.
מכסים בניילון נצמד ומכניסים לקירור של 4 שעות.
מחלקים את הבצק ל-2, מקמחים משטח עבודה ומרדדים למלבן גדול ודק. קורצים עיגולים עם כוס. עושים כך גם עם חצי הבצק השני. חציית הבצק ל-2 חלקים מקלה על הרידוד אך לא חובה.
מכינים את המילוי - בסיר קטן מרתיחים חלב וסוכר ומבשלים 10 דקות, כשהסוכר נמס מוסיפים לסיר פרג ופתי בר ומבשלים עוד 3 דקות, מערבבים היטב עד שמסמיך ומקררים היטב.
כל עיגול ממלאים בכפית ממילוי הפרג (לא חם). סוגרים את הקצוות למשולש, אני אוהבת להשאיר חור במרכז שיראו את המילוי.
מסדרים את אוזני ההמן על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד להזהבה.
מוציאים לצינון - חשוב לצנן אחר האוזני המן לא יתקשו. מפזרים אבקת סוכר ומחלקים למשלוחי מנות.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!