מתכון לאוזני המן פרווה במילוי תמרים

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון  ,

מתכון בטוח לאוזני המן פרווה - בצק פרווה שניתן לשלב עם מילויים פרווה כמו תמרים, פרג, לוטוס, שוקולד מריר, רחת לוקום וכד'.. כמו כן, מהבצק ניתן גם להכין עוגיות רגילות.

  • זמן עבודה: 1 שעה 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 40 דקות
  • 1 שעה 15 דקות

    25 דקות

    1 שעה 40 דקות

  • כ- 50 אוזני המן

מצרכים למתכון

לבצק אוזני המן

1 ק"ג קמח

2 חבילות מרגרינה

1/4 כוס שמן

2 אבקת אפייה

2 סוכר וניל

1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי

1 כוס סוכר

למילוי והגשה

100 גרם תמרים ללא גרעינים

30 גרם אגוזי מלך גרוסים

אבקת סוכר

הוראות הכנה

את מצרכי הבצק מעבדים עד לבצד נוח וטוב.

מכסים ומניחים את הבצק למשך חצי שעה עד שעה.

לאחר מנוחה - מרדדים את הבצק למלבן גדול ודק.

קורצים עיגולים בגודל שווה.

להכנת מילוי תמרים - קוצצים או טוחנים את התמרים ומוסיפים להם את האגוזים. מערבבים היטב עד שנוצרת תערובת אחידה.

במרכז כל עיגול מניחים כפית מהמילוי הרצוי.

סוגרים קצוות לצורת משולש של אוזני המן (ניתן למשוח בביצה לאחר הסגירה).

אופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות עד להזהבה.

מצננים, בוזקים אבקת סוכר ונהנים.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

איילת

24/03/2016

הכנתי עם ממרח שחר.
הבצק מאוד טעים.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00