
מתכון לאוזני המן פרווה במילוי תמרים
על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון מתכונים טבעוניים, עוגיות
מתכון בטוח לאוזני המן פרווה - בצק פרווה שניתן לשלב עם מילויים פרווה כמו תמרים, פרג, לוטוס, שוקולד מריר, רחת לוקום וכד'.. כמו כן, מהבצק ניתן גם להכין עוגיות רגילות.
- זמן עבודה: 1 שעה 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 40 דקות
1 שעה 15 דקות
25 דקות
1 שעה 40 דקות
- כ- 50 אוזני המן
מצרכים למתכון
לבצק אוזני המן
1 ק"ג קמח
2 חבילות מרגרינה
1/4 כוס שמן
2 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1 כוס סוכר
למילוי והגשה
100 גרם תמרים ללא גרעינים
30 גרם אגוזי מלך גרוסים
אבקת סוכר
הוראות הכנה
את מצרכי הבצק מעבדים עד לבצד נוח וטוב.
מכסים ומניחים את הבצק למשך חצי שעה עד שעה.
לאחר מנוחה - מרדדים את הבצק למלבן גדול ודק.
קורצים עיגולים בגודל שווה.
להכנת מילוי תמרים - קוצצים או טוחנים את התמרים ומוסיפים להם את האגוזים. מערבבים היטב עד שנוצרת תערובת אחידה.
במרכז כל עיגול מניחים כפית מהמילוי הרצוי.
סוגרים קצוות לצורת משולש של אוזני המן (ניתן למשוח בביצה לאחר הסגירה).
אופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות עד להזהבה.
מצננים, בוזקים אבקת סוכר ונהנים.

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!
איילת
הכנתי עם ממרח שחר.
הבצק מאוד טעים.