
מתכון לאושפלאו ירקות צמחוני
על ידי שף בני בן-דוד מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים ללא גלוטן, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, תוספות
מנת אושפלאו טעימה וקלה להכנה שמכינים בסיר אחד בלבד הכוללת מגוון רחב של ירקות. מנה מעולה לילדים ולמבוגרים, לצמחוניים, טבעוניים ולכל אחד.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
-
10 דקות
20 דקות
30 דקות
- 5-6 סועדים
הוראות הכנה
בסיר בינוני נטגן בכ- 3 כפות שמן את בצל יחד עם הגזר עד חצי ריכוך.
נוסיף את האורז, שום, חומוס, תפוחי אדמה ותבלינים, נערבב היטב.
נוסיף לסיר מים רותחים, נערבב, נביא לרתיחה, ננמיך ללהבה נמוכה ונבשל כ- 25 דקות.
נוריד את סיר האושפלאו מהאש ונשאיר מכוסה ל- 5 דקות נוספות.
שיתוף >>
9 דירוגים וחוות דעת
קרוליין
08/02/2018
מתכון נפלא לאושפלו תודה רבה בהחלט אשתמש בו שוב.
רייצל
23/11/2017
היי, אני רוצה להכין אורז עם קוביות תפוחי אדמה ושהאורז יצא רטוב קצת (כמו במסעדות)
המתכון הזה מתאים לזה? לשנות משהו?
רונית
09/12/2016
מתכון מעולה! יהפוך לקבוע אצלנו בטוח
עפר
17/06/2016
מעולה, קל להכנה ומאוד טעים, בהמלצת אשתי הוספתי בסוף קצת קינמון
אביבית אלמקייס
07/06/2016
זה הפך להיות אחד המאכלים האהובים והקבועים אצלי בבית תודה על המתכון
רחל
25/11/2015
מעולה, קל וטעים. מתאים לליל חורף חם.
נכנס לרשימת המתכונים האהובים שלי.
נ.ב. הכנו את זה גם בשטח כשעשינו קמפינג. השתמשנו בחומוס משימורים. המצרכים אינם מתקלקלים והיה מעולה.

21/10/2015
היי יעל, המתכון תוקן, תודה על תשומת הלב.
לירון – במתכון כתוב שיש להוסיף 2 כוסות מים רותחים. בהצלחה 🙂
לירון
20/10/2015
כמה מים צריך להוסיף לסיר?
יעל בהרב
19/10/2015
לא כתבתם מתי מכניסים את קוביות תפוח האדמה.
לא כתבתם כמה שמן לשים בסיר, לפני הטיגון.