
הכנת קוסקוס מקצועי בסיר קוסקוס
על ידי אילנית בניזרי מתכונים טבעוניים, מתכונים צמחוניים, תוספות
לפעמים סיר הקוסקוס יכול להפחיד ולהיראות מסובך. הפעם אני מסבירה איך להכין קוסקוס מקצועי בסיר של קוסקוס. כל השלבים באופן מפורט ומובן לפי 3 שלבים.
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 2 שעות 20 דקות
-
40 דקות
1 שעה 40 דקות
2 שעות 20 דקות
- סיר קוסקוס
הוראות הכנה
שלב ראשון
מרתיחים מים בסיר הקוסקוס (בחלק התחתון) מביאים לרתיחה מלאה.
כעת יש ללוש קילו סולת בקערה יחד עם כוס מים, ללוש היטב ולסנן במסננת המיועדת לקוסקוס. להוסיף לסולת רבע כוס שמן ולערבב היטב.
לאחר הכנת הסולת לקוסקוס מעבירים את הסולת לסיר הקוסקוס (בחלק העליון). יוצרים גומה במרכז לאידוי טוב יותר ומאדים במשך שעה.
שלב שני
לאחר מכן, מעבירים את הקוסקוס לקערה, מוסיפים כוס וחצי מים, כף מלח ורבע כוס שמן. מערבבים ופותחים את הקוסקוס עם הידיים.
מחזירים שוב לסיר הקוסקוס, יוצרים גומה במרכז ומאדים 40 דקות נוספת.
שלב שלישי
לסיום, מוציאים את הקוסקוס לקערה, מוסיפים חצי כוס מים ומסננים במסננת.
זהו, הקוסקוס מוכן לאכילה - יש לשלב עם מרק טעים ולהגיש.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!