קוביות אנטריקוט במרינדת יין / סילאן בתנור

על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה)  

מנה למביני עניין - קוביות אנטריקוט עסיסיות ששהו במרינדת יין או סילאן לבחירתכם. לאחר השרייה למשך הלילה ההכנה פשוטה והתוצאה מדהימה. הגישו לצד אורז או כל תוספת אחרת ותיהנו.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
  • 30 דקות

    40 דקות

    1 שעה 10 דקות

מצרכים למתכון

500 גרם בשר אנטריקוט חתוך לקוביות

1/4 כפית סילאן או 2 כפות יין אדום

תבלינים: מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, מעט אגוז מוסקט מעט בהרט.

שמן לטיגון

הוראות הכנה

את קוביות האנטריקוט מערבבים בקערה גדולה עם 2 כפות שמן ותבלינים.

מכסים את קערת האנטקירוט ומשרים ללילה שלם לספיחת טעמים.

מוציאים את קוביות האנטקריקוט מהמקרר ומטגנין מכל הצדדים.

מוסיפים סילאן / יין ומטגנים את האנטריקוט עד לדרגת מדיון רייר.

מעבירים את האנטריקוט (עם כל הנוזלים) לתבנית תנור ומכניסים לתנור חם על 80-100 מעלות עד לרמת הבישול שמתאימה לנו. חשוב שלא להשאיר את האנטריקוט יותר מידי זמן בתנור בכדי שלא יתייבש.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

דנית

04/09/2017

אני אישית לא חושבת שכדאי להכין אנטריקוט בתנור. אבל אם כבר אז בנתח שלם ולא לתבל כמעט בכלל

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00