
קוביות אנטריקוט במרינדת יין / סילאן בתנור
על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה) עיקריות
מנה למביני עניין - קוביות אנטריקוט עסיסיות ששהו במרינדת יין או סילאן לבחירתכם. לאחר השרייה למשך הלילה ההכנה פשוטה והתוצאה מדהימה. הגישו לצד אורז או כל תוספת אחרת ותיהנו.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
30 דקות
40 דקות
1 שעה 10 דקות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
את קוביות האנטריקוט מערבבים בקערה גדולה עם 2 כפות שמן ותבלינים.
מכסים את קערת האנטקירוט ומשרים ללילה שלם לספיחת טעמים.
מוציאים את קוביות האנטקריקוט מהמקרר ומטגנין מכל הצדדים.
מוסיפים סילאן / יין ומטגנים את האנטריקוט עד לדרגת מדיון רייר.
מעבירים את האנטריקוט (עם כל הנוזלים) לתבנית תנור ומכניסים לתנור חם על 80-100 מעלות עד לרמת הבישול שמתאימה לנו. חשוב שלא להשאיר את האנטריקוט יותר מידי זמן בתנור בכדי שלא יתייבש.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












1 דירוגים וחוות דעת
דנית
אני אישית לא חושבת שכדאי להכין אנטריקוט בתנור. אבל אם כבר אז בנתח שלם ולא לתבל כמעט בכלל