
ביצה עלומה על רושטי עם סלמון מעושן ברוטב יוגורט
על ידי amihud pery מנות ראשונות, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים
ביצים עלומות על לביבת תפו"א (רושטי) עם רוטב יוגורט וסלמון מעושן .
מתאים לארוחת ערב זוגית או ארוחת בוקר זוגית
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
-
40 דקות
40 דקות
- 2
מצרכים למתכון
לקציצות רושטי
לרוטב יוגורט
לביצים העלומות
להגשה
הוראות הכנה
הכנת קציצות רושטי
את תפוחי האדמה יש לבשל כ- 10 דקות במים רותחים עם הקליפה ולאחר מכן לשטוף במים קרים ולגרר בפומפייה, לגרר גם את הבצל בפומפייה. להוסיף את שאר המרכיבים של הרושטי ולערבב לתערובת אחידה.
במחבת בעזרת רינג או איך שרוצים יוצרים 2 קציצות גדולות ורחבות ומטגנים עד הזהבה יפה. הופכים לצד השני ומטגנים גם עד להזהבה יפה.
לרוטב יוגורט:
לערבב את כל מרכיבי הרוטב יחד, לטעום, לתקן טעם אם יש צורך.
לביצים עלומות:
יש להרתיח בסיר רחב מים ברגע שרותחים להוסיף כף חומץ לערבב במעין צורת מערבולת ולהוסיף ביצה אחת ואז את הביצה השנייה יש לבשל כ2-3 דקות בהתאם לצורה בה אתם אוהבים את הביצה העלומה שלכם.
ההגשה:
בצלחת יפה שמים את 2 קציצות הרושטי, מעל כל רושטי להניח ביצה עלומה ולשפוך מעל את הרוטב יוגורט.
את הסלמון מסדרים בצורת שושנה או כל צורה שמתחשק. מסדרים את פרוסות העגבנייה, מעליהם מלח ופלפל וקצת שמן זית.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!