קינוח ביצי שוקולד במילוי קצפת

על ידי המתכונים של אתי ממן  

קינוח מיוחד ומרשים שמתאים מאוד לאירוח מושקע. ביצת הפתעה העשויה משוקולד לבן / שחור במילוי קצפת. קינוח חגיגי לפסח או לכל מטרה אחרת.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 30 דקות

    30 דקות

  • 10 ביצי הפתעה

מצרכים למתכון

לביצי שוקולד

1 חבילת שוקולד צ'יפס לבן

1 חבילת שוקולד צ'יפס מריר

לקצפת

1 קצפת צמחית

כוס מים

1/2 חבילת אינסטנט פודינג וניל

הוראות הכנה

הכנת ביצי השוקולד

ממיסים שוקולד צ'יפס לבן וממלאים כל חצי ביצה (20 חצאים) בכפית שוקולד לבן.

ממיסים שוקולד צ'יפס מריר וממלאים כל חצי ביצה בכפית שוקולד מריר.

מעבירים את חצאי הביצים להקפאה עד להתייצבות לחלוטין.

מילוי בקצפת

מקציפים קצפת צמחית עם כוס מים ואינסטנט וניל עד לקבלת קצפת יציבה.

ממלאים שקית זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים ב-10 חצאי ביצים עם התחתית.

סוגרים עם החצי השני ומקפיאים עד להגשה.

לשחרור הקינוח מהביצה - מנערים את הביצה קלות וזה הכל.

מאתי ממן באהבה..

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00