חובבי שוקולד? זו העוגה הכי טעימה, שוקולדית ועסיסית שתכינו אי פעם! מתכון לעוגת שוקולד גבוהה ומושלמת.

מתכון לבקלאווה פרווה אמיתית
על ידי Helena Ben Hamo קינוחים
בקלאווה - קינוח עלי פילו ממולאים באגוזים ובסירופ מתוק. קינוח פרווה מאוד טעים שמומלץ להגיש בשמחות ואירועים. דורש קצת מיומנות.
- זמן עבודה: 50 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
50 דקות
15 דקות
1 שעה 5 דקות
- כ- 45 יחידות
הוראות הכנה
את עלי הפילו מפשירים במשך הלילה במקרר.
בקערה מערבבים אגוזי לוז, סוכר וקוקוס.
בתבנית תנור מורחים את המחמאה המומסת.
פותחים 2 עלי פילו אחד על השני ועליהם מורחים שכבת מחמאה למריחה.
בקצה עלי הפילו לשים שורה מהמילוי ובקצה השני למרוח מעט מחמאה להדביק. לגלגל לרולדה.
להמשיך כך עם שאר עלי הפילו - 2 עלי פילו + מחמאה + מילוי + גלגול.
לסדר את עלי הפילו בתבנית עם החמאה, למרוח על כל הרולדות עוד מחמאה ולחתוך באלכסון.
להכניס את הבקלאווה לתנור חם על 180 מעלות עד להזהבה.
בינתיין להכין סירופ: להביא לרתיחה את הסוכר והמים, לערבב עד שהסוכר נמס, להוסיף לימון ולהסיר מהאש.
- הכי פופולריים
- רעיונות לארוחות ערב
- מתכונים לשבת
- עוגות ומתוקים
- חופש גדול
ארבע העוגות האלה מושלמות לכל אירוע, והכי טוב, הן קלות מספיק אפילו לשפים הצעירים ביותר במשפחה.
הכנו לכם אוסף מתכונים שימושי במיוחד עם רעיונות לתוספות ירקות שישדרגו לכם את האורז. מתאים לצהריים וגם לשבת!
אוסף מתכונים קלילים לארוחות ערב שנראות ומרגישות מושקעות אבל הן בעצם מאוד קלות להכנה, התירוץ המושלם לקבוע דייט...
רשימה מלאה של תוספות לפיצה – מהבסיסיות ביותר ועד למיוחדות ביותר. וגם - אספנו את כל השילובים הכי...
הפיתות הללו הן רעיון מעולה לארוחת בוקר או ערב בריאה, משביעה וטעימה!